Antena Căutare

Afla ce spun stelele: Horoscopul anului 2012

Daca nu vine sfarsitul lumii, 2012 ar putea fi chiar un an foarte bun. O spun stelele care se asaza in forma de dragon. Astrologii s-au pus pe calculat si au descoperit ca 2012 este anul perfect in care sa incepi o afacere. Si o ocazie ca asta vine o data la 12 ani.

Dragonul de apa este un semn puternic. In tot cazul, va fi un an bun pentru oamenii puternici care lupta sa se afirme si sa se detaseze de un grup.

Si cifrele spun acelasi lucru. Trei e simbolul familiei si al trinitatii. Asa ca anul care vine va fi unul prosper. Dintr-un anumit punct de vedere e posibil sa devina si un an foarte tensionat, foarte agresiv. Ceea ce-l va tempera va fi probabil tocmai elementul apei.

Insa pentru cei care si-au stabilit clar prioritatile, anul dragonului va fi unul profitabil. Banii se vor înmulti peste noapte. Taurii, fecioarele si capricornii vor trage lozul castigator.

Zodiile de apa vor avea parte de un sfârsit de an exploziv. Racii vor fi tentati sa se mute in casa noua, iar pestilor le va merge bine pe toate planurile. Nici cei nascuti in berbec nu vor avea de ce sa se planga: vor avea noroc de bani. Leii se lauda cu noroc in dragoste, iar fecioarele cu reusite in cariera. Balantele vor avea parte de cele mai frumoase vacante, iar scorpionii se pot casatori. Sagetatorii lasa deoparte dragostea si fac avere, iar capricornii e posibil sa-si mareasca familia.

Asadar, una peste alta, 2012 se anuta un an reusit. Pentru ca e sub semnul dragonului de apa, asiaticii spun ca ar fi bine sa avem in jurul nostru figurile sub forma de dragon. Sa ne aduca si mai mult noroc.

Berbec

Tu o sa mai auzi vreo 7 ani de acum inainte acelasi refren: Uranus in zodia ta. Cam atat dureaza perioada de redefinire a personalitatii tale. Esti intr-o etapa de continua cautare a ceva, de multe ori nu stii nici tu precis ce. Si chiar daca ai parte de perioade in care ti se pare ca nu se intampla nimic notabil in viata ta, apar evenimente care te dau cu totul peste cap. Din senin, lucrurile pot lua intorsaturi la care nu te asteptai cat de putin. Tot anul esti plin de curaj, de initiativa, de planuri marete si indraznete, pe care le pui in practica in salturi. In viata ta, lucrurile se petrec spontan, apar momente de explozie personala urmate de o schimbare de directie imposibil de anticipat.

Sloganul anului
Aminteste-ti si la bine, si la greu, ca cineva, acolo sus, te iubeste!

Taur

Tu esti in continuare rasfatat de prezenta lui Jupiter in zodia ta pana pe 11 iunie, care iti asigura o protectie divina si o predispozitie spre succes pe toate liniile. Numai ca tu te afli in fata unei mese imbelsugate si, din prea multa comoditate (sa fim respectuosi si sa nu zicem "delasare"), nu iti vine nici sa intinzi mana ca sa te infrupti, asteptand toul de-a gata. Asadar, prima jumatate de an te cam pune fata in fata cu reversul rasfatului. Iti poate merge bine atata timp cat nu lasi pe altul ce poti face chiar tu si cat nu lasi pe maine ce puteai face inca de ieri. Cel mai mare dusman al tau este confortul, locul caldut din care nu vrei sa te misti. In luna martie, cand este activ trigonul Jupiter-Pluto, ai cele mai mari sanse sa schimbi ceva, sa iesi din stagnare, sa nu te mai complaci. De putut poti, mai ramane sa si vrei sa faci ceva pentru tine.

Sloganul anului

Dumnezeu iti da, dar in traista trebuie sa-ti bagi singur!

Gemeni

Pana pe 11 iunie, cat timp Jupiter isi continua mersul prin Taur, te poti confrunta cu o serie de privatiuni sau de blocaje. Si nu e ceva ce tine de tine, ci de circumstante, de situatii care nu depind de tine, de incercarile altora care te afecteaza indirect si pe tine. Cu toate acestea, ai un noroc providential, pentru ca momentele in care te simti descoperit sunt urmate de ajutoare care iti vin de unde nici nu te astepti. Din 11 iunie si pana la finalul anului, Jupiter te face sa iti depasesti orice limite. Ajuns in zodia ta, Marele Benefic iti readuce definitiv zambetul pe buze si iti da forta de a-ti fixa obiective pe care sa le urmezi. Astrologic, incepe anul tau, iar mijloacele prin care ai puterea de a obtine tot ce vrei sunt comunicarea, schimburile, drumurile, absolvirea unor examene, arta de a convinge, tranzactiile, afirmarea de sine, lucrul cu publicul. Vei putea privi viata ca pe un joc, in care vei reusi sa-i atragi si pe ceilalti. Tu dai tonul. Nimic nu mai pare exagerat de serios sau de rigid si totul devine posibil. Te adaptezi la orice fel de conditii si de oameni.

Sloganul anului
Tine-te de mana cu cineva, ca sa nu te pierzi!

Rac

Pana la inceputul lunii iunie, cu Jupiter in Taur, tu iti reconfigurezi viitorul. Tot ce faci are parca legatura cu ziua de maine sau cu perspectivele pe termen lung. Atentie foarte mare sa nu pierzi din vedere singurul moment care conteaza cu adevarat, clipa de acum. Cu gandurile mereu departe, sa nu cumva sa uiti sa te bucuri de prezent! In prima parte a anului, atragi usor persoane care te pot ajuta sau care pot sa-ti deschida usi. Conteaza pe prieteni si pe oamenii cu influenta! Pana pe 5 octombrie, se pot redeschide capitole din trecutul tau, asa ca e bine sa extragi maximul de intelepciune din fiecare experienta. Altfel, nu vei face decat sa repeti lectii fara sa inveti nimic. Ai timp sa iesi din niste tipare de comportament, sa nu mai calci pe urme pe care ai mai fost sau, mai grav, sa nu mai repeti greseli pe care le-au facut si parintii tai.

Sloganul anului
Bazeaza-te pe ceilalti, dar nu lua problemele lor asupra ta!

Leu

Anul acesta pare a fi unul dual pentru tine. Dificultatea va consta in reconcilierea contrariilor, pentru ca iti poate fi destul de greu sa multumesti pe toata lumea in acelasi timp. Nu prea reusesti sa traiesti in totalitate, sa reunesti toate aspectele vietii simultan, sub aceasi cupola. Practic, va trebui sa faci alegeri si sa-ti stabilesti prioritati, numai ca vei fi nevoit sa renunti la o parte din tine. Periodic, viata de familie te va face sa dai un pas inapoi in cariera, iar ascensiunea profesionala te va forta sa-i neglijezi pe cei dragi. Lucrurile vin pentru tine pe rand, in rate, de aceea e bine sa constientizezi si sa accepti ca, pentru a dezvolta o latura a personalitatii tale, trebuie sa lasi pe locul al doilea o alta parte din tine la fel de importanta.

Sloganul anului
Ajuta-i pe ceilalti, ca sa te ajuti pe tine!

Fecioara

Prima jumatate de an te face sa te lupti cu tine, mai precis, cu limitele pe care ti le impui singur. Marte in zodia ta pana pe 3 iulie iti pune la incercare increderea in fortele proprii. Perfectionismul devine o bariera peste care trebuie sa treci, e cazul sa constientizezi ca esti deja suficient de bun, de frumos si de capabil pentru a trece la actiune. De cate ori eziti sau amani ceva ce puteai sa faci de mult, iti dai singur cu stangul in dreptul. Nu mai astepta confirmari din exterior! E timpul sa vezi in tine frumusete si perfectiune fara ca altcineva sa te incurajeze! Mai ales pe retrogradarea lui Marte, intre 23 ianuarie si 13 aprilie va trebui sa tragi de tine, sa iti infrangi teama si timiditatea, sa iesi in fata! Daca intr-adevar crezi ca poti, poti. Nu incerca sa demonstrezi nimanui nimic! E treaba ta cu tine! A doua jumatate a anului te poate recompensa pentru depasirea propriilor blocaje.

Sloganul anului
Descopera-ti puterea si indrazneste sa fii tu insuti!

Balanta

La tine dureaza si anul acesta procesul descoperirii de sine. Intrebarea "Cine sunt eu?" ti-o tot pui de vreo doi ani incoace, iar pana pe 5 octombrie inca mai ai timp sa gasesti raspunsul. Atat mai sta Saturn in zodia ta, iar toate provocarile la care te supune au rolul de a te face sa constientizezi unde te afli, daca esti pe drumul cel bun, daca ceea ce faci ti se potriveste. Chiar daca esti inclinat sa vezi latura serioasa a lucrurilor si, deseori, sa privesti lumea in culori mai sumbre, ai trei sferturi de an la dispozitie sa iti privesti in fata fricile si sa iti constientizezi valoarea. Te vezi poate mai mic si mai putin important decat esti, dar asta nu face decat sa-ti tempereze orgoliul. La finalul acestui tranzit, te vei putea simti mai stapan pe tine, vei fi mai dispus sa cedezi controlul asupra celorlalti si vei scapa de starile melancolice in care mai cazi. Ultimele luni ale anului pot demonstra ca, in cazul tau, a avut loc o schimbare la fata.

Sloganul anului
Invata sa te iubesti si sa te accepti pe tine!

Scorpion

Tu ai un respiro astral pana in vara, cand cel mai indicat este sa lasi lucrurile sa se intample de la sine si sa accepti tot ce vine spre tine. Din 23 august incolo, devine imperativ sa iei fraiele in maini. O sa simti din nou pe propria piele gustul puterii personale, al deciziilor care ii afecteaza si pe cei din jurul tau, dar si al asumarii raspunderii ce decurge din initiativele tale. Intre 23 august si 7 octombrie, Marte in zodia ta face din tine o bomba de energie. Esti hotarat sa-ti rastorni viata cu susul in jos daca e nevoie. Ai forta, curaj, energie, toate ingredientele. Putina rabdare si cumpatare iti mai lipsesc... Iar cum din 30 august vine Nodul Nord la tine acasa, chiar ca va trebui sa te bazezi doar pe tine daca vrei sa dai lovitura. Actiunile pe cont propriu vor fi cele care conteaza. Puterea de a te transforma si de a pune lumea in miscare e in tine. Depinde daca o folosesti constructiv sau distructiv. Saturn in Scorpion, din 5 octombrie, iti mai pune cate o frana si vine cu piedici absolut necesare, pentru ca altfel, daca ai ramane cu piciorul doar pe acceleratie, drumurile tale ar sfarsi prea des in cate o prapastie.

Sloganul anului
Ca sa-ti controlezi viata, accepta ca nu poti controla totul!

Sagetator


Nodul Nord aflat in continuare in zodia ta pana pe 30 august iti indica directia de urmat: renuntarea la starile de dependenta si la atasamente. Nu e deloc timpul sa te bazezi pe ceilalti, sa astepti marea cu sarea din partea lor, sa stai la mana alcuiva, indiferent ca e vorba de partener de viata, parinti, copii etc. Pana la finalul verii, starea ta generala de bine pe toate planurile (relatii, cariera, sanatate) depinde de capacitatea ta de a te mobiliza si de a privi viata ca pe o problema personala pe care nu ti-o poate rezolva nimeni in afara de tine. Chiar daca te sprijini pe ceilalti, important e sa nu ajungi sa depinzi de ei, sa te complaci cu confortul care iti vine de la altul. Daca trece si vara iar tu tot te scalzi in apele altora, intre 7 octombrie si 17 noiembrie, cu Marte in zodia ta, nu mai ai nicio scuza daca nu iei decizii care sa iti miste viata din loc!

Sloganul anului
Conteaza pe fortele proprii si asculta-ti corpul!

Capricorn

Continua pentru tine si anul acesta o perioada paradoxala a vietii tale. De cand a intrat Nodul Nord in Sagetator, ti se petrec tot felul de lucruri misterioase, de evenimente al caror sens iti scapa si pe care cu greu le pui cap la cap. Viata pare un mister, iar pe alocuri, chiar o nebuloasa. Pana pe 30 august, de fapt, ti se ofera prijelul astral de a te intoarce la credinta, la Dumnezeu, prin revelarea legilor subtile dupa care functioneaza intregul Univers. Tot ce ti se intampla are acum rolul de a-ti trezi constiinta, de a-ti accelera evolutia spirituala. Plata este renuntarea la ego, la vanitate, la dorinta de a detine puterea, controlul. Cu cat te opui, cu atat esti lovit mai puternic. Cu cat accepti tot ce ti se intampla si iei totul asa cum vine, cu atat esti impins mai repede inainte. Iar in asta conta paradoxul. Toate blocajele, provocarile, suturile, dar si darurile, oamenii, surprizele de care ai parte au menirea de a te scoate dintr-o atitudine rigida si de a te face sa retraiesti trecutul intr-o lumina noua, care sa te vindece de greseli repetate si de obisnuinte. In 2012, esti ca un pui caruia i-a venit vremea sa iasa din coaja oului!

Sloganul anului
Simte din nou gustul vietii si mirosul succesului!

Varsator

O singura luna pe anul acesta te simti mai debusolat, chiar prima la rand, cat Neptun mai sta in zodia ta. Te mai lasi purtat de vant si ai nevoie de altcineva sa vezi directia corecta, deoarece te cam imprastii in prea multe directii. Numai ca ianuarie trece repede si face uitata bajbaiala. Ai mana libera sa-ti croiesti viitorul cum iti place tie. Pana pe 30 august, cu Nodul Nord in Sagetator, atragi oamenii de care ai nevoie pentru a putea sa-ti concretizezi proiectele. Visurile si aspiratiile tale sunt cu un pas mai aproape de tine. Implicarea ta in grupuri, asociatii sau organizatii este de bun augur, pentru ca ceilalti te imping de la spate si te ridica. Ai sansa de a deveni un lider de opinie, un reprezentant de seama al categoriei sociale sau profesionale cu care te identifici, un varf de lance, un etalon. Te bucuri de popularitate, ai sustinatori si tot ce trebuie sa faci este sa te pastrezi la cel mai inalt nivel al tau, mai ales ca, din toamna, sunt semne de confirmare sociala, iar pretentiile de la tine vor fi din ce in ce mai mari.

Sloganul anului
Accepta si implineste-ti misiunea fata de ceilalti!

Pesti

Pentru tine, anul 2012 inseamna intoarcerea ta la o serie de calitati pe care le-ai avut inca de la nastere, dar pe care le-ai ignorat sau nu te-ai straduit sa le dezvolti. Dar, pe undeva, ai stiut mereu ca esti mai special si ca ai o deschidere mai mare decat altii spre realitatea care nu se vede, spre transcendent, spre lumea fenomenelor subtile. Pe 4 feruarie, Neptun, stapanul modern al zodiei tale, se intoarce acasa. El iti ascute progresiv al saselea simt, intuitia, clarvederea, capacitatea de a anticipa, premonitiile, laturi ale personalitatii tale pe care tot vei avea ocazia sa ti le explorezi si in anii care vor veni. Deocamdata, anul acesta faci primii pasi catre o forma de putere pe care la inceput e normal sa nu stii exact cum s-o folosesti. Incetul cu incetul, te convingi ca lumea e mult mai mult decat poti vedea cu ochii sau atinge cu mana si vrei sa investighezi ce se ascunde in spatele formelor. Daca la inceput ti se poate parea ca visezi, ca esti confuz, pe parcurs vei constata ca, de fapt, abia incepi sa te trezesti si sa descoperi adevarata fata a Universului, invizibila pana acum.

Sloganul anului

Priveste in sufletul tau inainte sa te uiti la ceilalti!

VIDEO! Un crocodil a furat masina de tuns iarba de la ZOO... O furtuna solara va da peste cap telecomunicatiile in urmatoarele zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x