Antena Căutare

Afla cum vei muri in functie de zodie!

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit in emisiunea Un Show Pacataos despre moartea la care esti predispus functie de zodie! Afla si tu ce iti rezerva viitorul!

1. Berbec - sunt agresivi si provoaca sau ataca oamenii, de aceea au predispozitia de a muri in conflicte, din cauza unor impuscaturi sau arme albe. De asemenea, berbecii trebuie sa se fereasca de foc, incendiile putand sa le cauzeze moartea.

2. Taur - acesti nativi sunt cei mai longevivi. Insa, pentru ca pun foarte mult lucrurile la inima si sufera cumplit, sunt predispusi la sinucidere.

3. Gemeni - sunt persoane active, nervoase si stresate, de aceea sunt predispuse catre accidentele de masina, fizice sau domestice.

4. Rac - pot muri inecati sau din cauza accidentelor domestice, cum ar fi electrocutarea. De asemenea, acestia sunt predispusi spre moartea clinica.

5. Leu - acesti nativi au probleme cu inima, de aceea pot muri de infarct sau de alte boli cardiace. In acelasi timp, Leii trebuie sa se fereasca de foc.

6. Fecioara - este o zodie longeviva, insa sufera de ipohondrie, Fecioara poate muri din cauza alergiilor, intepaturilor de insecte sau infectiilor cu virusi periculosi.

7. Balanta - sufera de dezechilibre interioare si, avand o viata amoroasa bogata, este predispusa la sinucidere.

8. Scorpion - este o zodie extrem de sexuala, de aceea este predispusa bolilor venerice. Scorpionii pot avea parte de o moarte violenta.

9. Sagetator - este cel mai putin longeviv din horoscop. Acesta este predispus la o moarte rapida prin accidente violente.

10. Capricorn - este o zodie logeviva. Totusi, acestia pot avea o moarte violenta. Capricornii sunt afectati de tot ce tine de pamant.

11. Varsator - este o zodie extrem de activa, fiind dependenta de adrenalina. De aceea, Varsatorii pot muri in sporturi extreme sau accidente aviatice.

12. Pesti - este cea mai sensibila zodie. Pestii au o tendinta de autodistrugere si au vicii precum drogurile sau alcoolul. Acesti nativi sufera acut si risca sa se sinucida.

FOTO: flickr.com

VIDEO! Fenomen spectaculos: Turturi uriasi ucigasi pe fundul oceanului in Antarctic... VIDEO! E paralizat de la gat in jos, dar face ceva care te va impresiona pana la lacrimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x