Antena Căutare

Află totul despre compatibilitatea ta şi a iubitului în funcţie de zodie. Crezi că vă potriviţi cu adevărat?

Comptabilitatea zodiacală este considerată de mulţi a fi secretul unei relaţii reuşite, fie ea de prietenie sau amoroasă. De aceea, ne-am gândit să îţi împărtăşim câteva dintre secretele potrivirii dintre zodii în plan amoros.

Comptabilitatea zodiacală este considerată de mulţi a fi secretul unei relaţii reuşite, fie ea de prietenie sau amoroasă. De aceea, ne-am gândit să îţi împărtăşim câteva dintre secretele potrivirii dintre zodii în plan amoros.

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale şi au nevoie în permanenţă de o provocare. Din acest motiv, ele au nevoie de bărbaţi puternici care pot face faţă atât personalităţii lor explozive, cât şi dorinţei lor de aventură. Femeia născută sub acest semn zodiacal este perfect compatibilă cu Leii, Săgetătorii şi Vărsătorii, dar nu va putea trăi alături de Raci sau Capricorni.

Taur

Femeile născute sub acest semn au nevoie de un partener care să le ofere sentimentul de stabilitate şi înţelegere. Uneori încăpăţânate, aceste native au nevoie de un bărbat care să le respecte deciziile, fără să încerce să îşi impună propriul punct de vedere. Taurii sunt foarte compatibili cu cei născuţi în zodiile Racului, Fecioarei, Capricornului şi Peştilor. În schimb nu se înţeleg deloc bine cu Leii şi Vărsătorii.

Gemeni
Jucăuşă din fire, femeia Gemeni se poate plictisi cu uşurinţă şi din acest motiv poate fi fericită doar alături de un bărbat cu care se poate distra tot timpul. Gemenii sunt foarte compatibili cu Berbecii, Leii, Săgetătorii şi Vărsătorii, dar nu este cazul să se apropie de Fecioare sau Peşti.

Rac

Nativii din Rac sunt romantici, iar femeile din această zodie au nevoie de susţinerea şi dragostea partenerului lor. Sunt persoane pentru care iubirea este foarte importantă şi care adoră să facă şi să şi primească mici cadouri sau gesture drăguţe. Compatibilitatea cea mai mare o au cu Taurii, Fecioarele, Scorpionii şi Peştii, însă nu vor fi fericite cu Berbecii sau Balanţele.

Citeşte mai departe!

Galerie FOTO! "Vânătorul de crocodili" ar fi fost cel mai mândru tată... Cum arată astăzi Bindi, fiica lui Ste... EMOȚIONANT! Reacția unui bătrân care află că va deveni bunic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x