Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Agent de pază, condamnat după ce a obligat fete pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el

Un agent de pază al unui magazin de haine a fost găsit vinovat și condamant după ce a fost acuzat că forța tinerele pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el.

Un agent de pază a fost condamnat pentru că obliga fetele pe care le prindea la furat să facă amor cu el

Potrivit presei locale din Marea Britanie, bărbatul a fost condamnat pentru viol după ce oamenii legii au stabili că acesta profita de unghiurile moarte ale camerelor de supraveghere și a abuzat patru adolescente în vârstă de 15 ani în anul 2017, când lucra într-un magazin Primark din Kingston, Marea Britanie.

Ce se întâmplă cu oamenii care nu fac amor două săptămâni consecutive! Presupunerile se adeveresc: „Asta este diferența”

Se pare că bărbatul care prindea fetele cu hainele furate le amenința spunându-le că atât părinții, cât și poliția vor fi contactați și că adolescentele vor rămâne în custodia forțelor de ordine pentru o lungă perioadă de timp, asta dacă nu procedau cum le spunea el. Apoi, acesta le convingea că singura modalitate de a scăpa era dacă întrețineau acte sexuale cu el.

Inconștiență totală! Amor la volanul mașinii, în timpul mersului! S-au iubit cu nerușinare și au pus în pericol vieți! Video

Agentul de securitate a fost prins după ce colegii lui au observat un comportament ciudat, inclusiv completarea incorectă a documentelor care indicau incidentele de furt din magazin, dar și din cauză că solicita ca imaginile de pe camerele de supraveghere să fie șterse. De asemenea, era știut faptul că bărbatul păstra prezervativele în camera de control a magazinului.

Recomandari