Căutare Live

Agent de pază, condamnat după ce a obligat fete pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el

Un agent de pază al unui magazin de haine a fost găsit vinovat și condamant după ce a fost acuzat că forța tinerele pe care le prindea că fură din magazin să întrețină relații intime cu el.

Un agent de pază a fost condamnat pentru că obliga fetele pe care le prindea la furat să facă amor cu el

Potrivit presei locale din Marea Britanie, bărbatul a fost condamnat pentru viol după ce oamenii legii au stabili că acesta profita de unghiurile moarte ale camerelor de supraveghere și a abuzat patru adolescente în vârstă de 15 ani în anul 2017, când lucra într-un magazin Primark din Kingston, Marea Britanie.

Ce se întâmplă cu oamenii care nu fac amor două săptămâni consecutive! Presupunerile se adeveresc: „Asta este diferența”

Se pare că bărbatul care prindea fetele cu hainele furate le amenința spunându-le că atât părinții, cât și poliția vor fi contactați și că adolescentele vor rămâne în custodia forțelor de ordine pentru o lungă perioadă de timp, asta dacă nu procedau cum le spunea el. Apoi, acesta le convingea că singura modalitate de a scăpa era dacă întrețineau acte sexuale cu el.

Inconștiență totală! Amor la volanul mașinii, în timpul mersului! S-au iubit cu nerușinare și au pus în pericol vieți! Video

Agentul de securitate a fost prins după ce colegii lui au observat un comportament ciudat, inclusiv completarea incorectă a documentelor care indicau incidentele de furt din magazin, dar și din cauză că solicita ca imaginile de pe camerele de supraveghere să fie șterse. De asemenea, era știut faptul că bărbatul păstra prezervativele în camera de control a magazinului.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri