Antena Căutare

Horoscopul zilei, cu Andreea Joita: Vezi ce iti rezerva astrele pe 5 martie!

Pentru lei se anunta o zi favorabila in plan profesional. Pot pune mana pe contracte importante. Nu acelasi lucru s-ar putea spune si despre scorpioni. Mai multe detalii, in VIDEO! 

Berbecii ar face orice altceva, numai sa munceasca nu. Insa se vor conforma si vor reusi, cu greu, ce-i drept, sa-si indeplineasca atributiile de serviciu.

Taurii sunt inconsecventi si reusesc cu usurinta sa-i supere pe cei din jur. Daca s-ar tine de cuvant, ar evita pe viitor tensiunile inutile.

Gemenii vor pune bazele unei noi activitati, care le va aduce mari satisfactii financiare. Ar fi spre binele lor sa aiba grija de oamenii care ii inconjoara.

Racii au un tonus la cote maxime. Se implica in tot felul de activitati si se vor putea lauda cu multe realizari la finalul zilei.

Leii dau dovada de intelepciune in relatiile parteneriale. Chiar daca nu le convin anumite cerinte, ei spun ca cei din jur si procedeaza asa cum vor.

Fecioarele vor avea o zi lipsita de griji. Nimic nu va sta in realizarea planurilor pentru astazi.

Balante se vor confrunta cu situatii mai putin placute in plan familial, insa vor reusi sa treaca cu fruntea sus peste acestea.

Scorpionii vor fi incercati de sentimente de nesiguranta in ceea ce priveste relatia de cuplu. De aici si starea de indispozitie.

Sagetatorii aleg sa faca schimbari majore pe toate planurile in aceasta perioada. Ar fi indicat sa se gandeasca de doua ori inainte a face greseli iremediabile.

Capricornii sunt foarte rapizi astazi. Vor duce la bun sfarsit pana spre amiaza toate activitatile de serviciu.

Varsatorii vor face haz de fiecare situatie mai neplacuta si isi vor pastra zambetul pe buze in ciuda conjucturilor mai putin favorabile lor.

Pestii ar trebui sa acorde o mai mare importanta sanatatii lor si odihnei. Suprasolicitarea nu le va aduce nimic bun.

Cascadorul Mircea Pascu, despre cutremurul devastator din '77: "L-am gasit pe Toma Caragiu sub daramaturi"... Zece job-uri de care nu ai auzit, dar sunt la mare cautare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x