Ai această linie în palmă? Atunci află ce viață te așteaptă!

 

 Este cunoscut faptul că palma stângă ascunde indicii prețioase despre o persoană și mai ales, ce viitor va avea. În funcție de linii, află și tu ce viață vei avea.

Principalele linii din palmă sunt cea a vieții, a capului, a inimii și a norocului.

Linia vieții trasează destinul de la naștere la moarte și este prima care se formează în palmă. Multe persoane se sperie după ce realizează că linia vieții din palmă nu este lungă, având impresia că acest lucru le indică o viață scurtă. Lungimea liniei vieții nu indică longevitatea individului, însă cât de bine este definită această linie arată cât de activ ca fire este omul respectiv.

                                                   Privește atent palma stângă și descoperă ce viitor vei avea

Linia capului este uneori lipită de linia vieții. Aceasta dezvaluie modul în care omul gândește. Linia capului, ce începe din zona aflată între degetul mare și arătător și traversează palma, indică nivelul de creativitate, de imaginație a individului. Cu cât linia capului este mai înclinată, cu atât omul respectiv este are mai multă imaginație.

Și tu ai litera M în palmă? Uite ce înseamnă, nu ai fi ghicit NICIODATĂ!

Linia inimii dezvăluie informații despre relațiile pe care le dezvoltă omul pe parcursul vieții sale, dar și despre sentimentele sale. Linia inimii este cea mai apropiata de degete, fiind, într-o anumită măsură, paralelă cu cea a capului. Persoanele la care linia inimi se termină printr-o curbură, între arătător și degetul mijlociu, obișnuiesc să-și exprime în mod deschis sentimentele, în timp ce persoanele care au linia inimii mai dreaptă prezintă o sensibilitate interioară.

Linia norocului pornește dintre inelar și degetul mijlociu în jos. Ea poate fi poziționata mai în apropierea inelarului sau în apropierea degetului mijlociu, însă, oricum ar fi, de la punctul de pornire ea coboară spre încheietura mâinii. Linia norocului este o linie secundară, nefiind vizibilă la toată lumea. Cu cât este mai definită această linie, cu atat “purtătorul” are mai mari șanse în viață..

Află AICI mai multe detalii!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe