Antena Căutare

Ai avea curajul sa incerci? Aparatul care iti spune cum vei muri (VIDEO)

S-au facut studii, s-au testat enzime de sange, totul pentru a indica cand, cum si de ce va muri fiecare dintre noi. Testele au starnit polemici. Unii au fost de acord, altii au contestat procedurile, spunand ca actiunile sunt impotriva legilor firii. Ei bine, iata aparatul care iti spune CUM vei muri!

Un clip postat pe liveleak.com arata cum mai multe persoane afla modalitatea prin care se vor duce pe lumea cealalta. Suna macabru, insa la prima vedere aparatul cu pricina, care iti face "serviciul", arata ca un tonomat de cafea si functioneaza contra sumei de 25 de centi.

Actiunea e simpla: bagi banii, introduci degetul aratator din care ti se ia sange si in secunda urmatoare primesti un tichet pe care scrie cum iti vei gasi sfarsitul.

Priviti cum functioneaza aparatul si care sunt rezultatele deciziei de a afla cum vei pleca din lumea celor vii. Bineinteles, totul face parte dintr-un scenariu creativ si nu trebuie sa starneasca decat...amuzament!

Iata casa viitorului: Ibrice de cafea controlate de iPad, televizoare de 4 metri si plante care nu trebuie udate nicioda... Un american si-a cerut iubita in casatorie in timpul unei curse de mare viteza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x