Antena Căutare

Ai dezlipit postiturile greșit toată viața. Acum totul are o logică!

La birou sau acasă, cu siguranţă ai un teanc mic de Post-It-uri pe care le foloseşti cu regularitate. Însă chiar dacă aceste hârtiuţe nu vin însoţite de un manual de utilizare, toată lumea are impresia că le foloseşte în mod corect. Ei bine, te-ai înşelat şi cel mai probabil şi tu le-ai folosit greşit până acum

La birou sau acasă, cu siguranţă ai un teanc mic de Post-It-uri pe care le foloseşti cu regularitate. Însă chiar dacă aceste hârtiuţe nu vin însoţite de un manual de utilizare, toată lumea are impresia că le foloseşte în mod corect. Ei bine, te-ai înşelat şi cel mai probabil şi tu le-ai folosit greşit până acum.

Nu trebuie să te simţi ciudat după ce vei afla acest truc care îţi va schimba viaţa. Dacă şi tu te numeri printre fanii post-it-urilo, atunci viaţa ta se va schimba în ma bine, graţie unui blogger genial, pe nume Martin Schapendonk, care a împărtăşit tuturor tehnica sa de dezlipire a unui post-it, scrie elitedaily.com.

Acum probabil că te întrebi cum de nu s-a gândit nimeni din jurul tău la asta, scrie feminis.ro.

Trebuie doar să apuci hârtia (post-it-ul) de partea lipicioasă, adică aproape de "cotor", acolo unde nu se îndoaie hârtiuţa şi nu se formează acea curbă.

Domnilor, vreți să mergeți acasă numai în weekend?! Orașul locuit de femei de 20 - 35 de ani, în care bărbații calcă doa... Orice gospodină trebuie să afle trucul acesta! Aşa cureţi cel mai simplu obiectele din bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x