Antena Căutare

Ai făcut-o GREŞIT până acum! AŞA trebuie, de fapt, spălaţi blugii

Nu cred că mai există persoană care să nu aibă măcar o pereche de blugi în şifonier, însă câţi dintre noi ştiu că jeanşii ar trebui spălaţi cât mai rar?

Nu cred că mai există persoană care să nu aibă măcar o pereche de blugi în şifonier, însă câţi dintre noi ştiu că jeanşii ar trebui spălaţi cât mai rar?

Directorul executiv al unui gigant producător de jeanşi susţine că blugii ar trebui curățați altfel decât băgați în mașina de spălat. “Încerc să îi trezesc la realitate pe consumatorii care, după ce au purtat o singură dată un lucru, îl pun direct în maşina de spălat. O pereche bună de jeanşi nu trebuie spălată decât foarte, foarte rar. Spălatul distruge blugii și e o risipă de apă. Denimul trebuie să fie spălat abia la şase luni după purtare. Cu cât îl laşi mai mult nespălat, cu atât arată mai bine. Motivul este că blugul va arăta urme de uzură naturale – la buzunare, unde îţi pui telefonul, pe spate, de la aşezare – toate aceste lucruri pe care le desfăşori zilnic îţi vor face jeanşii să arate grozav. Dacă îţi speli jeanşii prea des, aceştia se vor decolora uniform, iar magia lor va pieri”, a declarat Chip Bergh pentru “The Independent”.
Acesta a explicat ca pentru a elimina bacteriile îi punem lăsa în congelator peste noapte într-o pungă bine sigiliată.
Ce înseamnă când îl visezi pe Dumnezeu sau pe Iisus! Puțini cunosc semnificația acestui semn!... GALERIE FOTO! Cel mai frumos jandarm din lume este român: IRINA DRĂGAN! Vrem să ne aresteze pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x