Antena Căutare

Ai grijă să nu te laşi păcălită! Iată care sunt zodiile infidele! Partenerul tău e printre ele?

Alegerea partenerului perfect poate fi o decizie foarte dificilă. Durează mult până îl cunoşti cu adevărat, până îţi dai seama dacă vă potriviţi sau nu. Câteva indicii date de astre în legătură cu cele mai infidele zodii ne pot uşura treaba.

Ai grijă să nu te laşi păcălită! Iată care sunt zodiile infidele! Partenerul tău e printre ele?
Iată care sunt zodiile infidele

Alegerea partenerului perfect poate fi o decizie foarte dificilă. Durează mult până îl cunoşti cu adevărat, până îţi dai seama dacă vă potriviţi sau nu. Câteva indicii date de astre în legătură cu cele mai infidele zodii ne pot uşura treaba.

Berbecul este un aventurier, în permanentă cautare de noi provocări şi unul dintre semnele zodiacale cele mai lipsite de loialitate. Berbecul este un partener focos, plin de pasiune şi curajos, deschis tentaţiilor. Sunt mari amatori de sex şi aşteaptă acelaşi lucru din partea partenerului. Berbecii sunt în general geloşi, posesivi şi sunt atraşi de femeile frumoase.


Taurii
sunt persoane senzuale şi posesive. Cu toate acestea, sunt statornici şi una dintre cele mai fidele zodii. Taurul este şi foarte încăpăţânat. Astfel, dacă hotărăşte să sfârşească o relaţie, o va face definitiv. Toate argumentele de împăcare aduse de partener vor fi respinse din start.


Gemenii
sunt persoane cu personalitate multiplă. Iubesc mai multe persoane în acelaşi timp. În general, nu pun preţ pe moralitate, iar noţiunea de fidelitate este incompatibilă cu personalitatea lor. Gemenii se îndrăgostesc intens, însă sentimentele lor nu rezistă în timp. Sunt în permanenţă atraşi de experienţe noi.


Persoanele născute în zodia Racului sunt unele dintre cele mai stabile din întregul zodiac. Într-o relaţie, Racul îşi doreşte în primul rând siguranţă. Se simte bine căsătorit şi este loial şi fidel. Se simte bine în sânul familiei, iar căminul reprezintă pentru el un templu în care se simte în siguranţă. Chiar şi în momentele în care relaţia se va confrunta cu probleme, Racul va încerca să le rezolve.


Repezentantii zodiei Leului sunt persoane misterioase. Pot fi fideli pe viaţă sau îşi pot înşela cu nonşalanţă partenera. Sunt foarte diplomaţi şi se vor separa întotdeauna cu demnitate, atunci când relaţia nu mai are sorţi de reuşită. Când sunt îndrăgostiţi, fac orice pentru persoana iubită, pe care o respectă şi o tratează cu generozitate.


Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt cele mai puţin predispuse infidelităţii. Sunt persoane conservatoire, preferă seriozitatea şi tradiţia. Bărbaţii sunt pudici, foarte rezervaţi şi discreţi. Nu sunt romantici şi nici nu au viatţă erotică bogată. Bărbaţii Fecioară sunt familişti şi evită infidelităţile. Dacă o fac, aleg să fie cât mai discreţi şi să păstreze un cămin liniştit.


Bărbaţii din Balanţă sunt sociabili, gentili, comunicativi şi atenti, însă nu foarte loiali în căsnicie. Se bucură de multă apreciere din partea sexului frumos. Bărbaţii Balanţă sunt foarte instabili şi în căutarea echilibrului perfect. De aceea este foarte posibil ca în acelaşi timp să aibă şi o soţie şi o amantă sau mai multe.


Bărbaţii Scorpion sunt extrem de atrăgători pentru sexul opus. Sunt misterioşi, pasionali şi posesivi. Le place să domine şi îşi duc până la capăt ţelul de a cuceri o femeie. Partenera unui astfel de bărbat trebuie să aibă o personalitate puternică si, în acelaşi timp, extrem de frumoasă şi îngrijită. Bărbaţii Scorpion sunt loiali şi protectori cu femeile care îi înţeleg. În căsnicie, sunt posesivi şi vor să deţină controlul.


Săgetătorii sunt persoane duale. Sunt aventurieri şi dornici de libertate. în tinereţe, bărbatul Săgetător poate să fie un cuceritor, iar în a doua parte a vieşii să se dedice familiei. Ei sunt plini de viaţă, prietenoşi şi simpatici. Aşadar îşi vor găsi cu succes partenera ideală.


Bărbaţii Capricorn sunt cei mai fideli şi stabili parteneri. Sunt loiali şi cu un simţ ridicat al datoriei. Chiar dacă nu sunt şi cei mai afectuoşi, viaţa alături de un astfel de bărbat este liniştită. Bărbatul Capricorn este foarte serios în relaţiile sale.


Bărbaţii Vărsător sunt foarte prietenoşi. Nu vor rezista într-o relaţie monotonă şi nici nu vor accepta o partenera geloasă şi posesivă. Bărbatul Vărsător caută o parteneră cu care poate fi prieten şi care să îi ofere libertatea de care are nevoie. Este atras de femeile inteligente cu care poate avea teme comune de discuţie. Sunt în general parteneri fideli, dar nu îşi vor exprima dragostea prin cuvinte, ci prin fapte şi mici surprize.


Peştii
sunt infidelii zodiacului. Bărbaţii din această zodie pot avea mai multe amante în acelaşi timp. Nu sunt fermi şi nu se implica activ în rezolvarea problemelor conjugale. Sunt bărbaţi seducători şi cu un magnetism aparte, foarte masculin. Peştii sunt demni, rafinaţi, politicoşi şi prudenţi, însă înclinaţi aventurilor. Bărbatul Peşti este un bun amant, plin de pasiune, sensibil şi atent la nevoile partenerei.


Sursa: zodii.ro

VIDEO: Îţi dau lacrimile instantaneu! Deşi are un singur picior, face step, iar SPECTACOLUL e UIMITOR... 37 de ani de la moartea lui Elvis Presley! Iată SECRETELE pe care a reuşit să le ascundă toată viaţa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x