Antena Căutare

Ai grijă, s-ar putea să-ți scoată peri albi! Top 4 zodii de femei capricioase

O zi ce se anunță frumoasă poate fi stricată în orice moment dacă ai în viața ta o persoană capricioasă. Iată care sunt femeile cel mai predispuse la schimbări emoționale!

O zi ce se anunță frumoasă poate fi stricată în orice moment dacă ai în viața ta o persoană capricioasă. Iată care sunt femeile cel mai predispuse la schimbări emoționale!

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt duale și întotdeuana o zi frumoasă va avea și partea ei proastă. Iar femeia Gemeni nu va avea nici o problemă să arate cât de indispusă este: va face crize de isterie, nu-i vei putea intra în voie indiferent cât de mult vei încerca. Există totuși o posibilitate să împaci femeia Gemeni: du-o într-un loc unde se dansează, dar ia-i și prietenele.

Rac

Femeia Rac își poate schimba starea foarte repede. Dacă acum este binedispusă, peste cinci minute va găsi ceva care să nu îi convină. Fie că nu-i place poza de profil pe care și-a actualizat-o cu o oră în urmă, fie că mâncarea este prea sărată sau că nu găsește o melodie decentă de asculat în ziua respectivă, orice poate deveni un motiv de indispoziție pentru Rac. Latura capricioasă a femeii rac se poate vedea și în modul în care îți desfășoară activitatea: deseori trece cu o ușurință incredibilă de la o activitate la o alta cu totul opusă și la care probabil nu te-ai fi gândit.

Citește mai departe!

Horoscopul pentru weekend! Leii cer apreciere şi laude... Vestitori ai primăverii, dar și „minuni” pentru sănătatea ta. Leacuri cu ghiocei care țin bolile departe de tine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x