Antena Căutare

Ai omul potrivit lângă tine? Dacă nu, cum îl găseșți? Conform lui Barack Obama, de răspunsurile a trei întrebări ai nevoie pentru a afla dacă eșți în direcția potrivită

Dan Pfeiffer, director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației Obama, este autorul unei cărți de mare succes. În volumul intitulat „Yes, We (Still) Can” / „Da, (încă) putem”, autorul spune că a primit multe sfaturi valoroase de la președinte.

Dan Pfeiffer, director de comunicare la Casa Albă în timpul administrației Obama, este autorul unei cărți de mare succes. În volumul intitulat „Yes, We (Still) Can” / „Da, (încă) putem”, autorul spune că a primit multe sfaturi valoroase de la președinte.

Astfel, își amintește de ultima zi petrecută la Casa Albă, în 2015 cand se afla împreună cu președintele Obama în biroul acestuia și vorbeau despre planurile de viitor. În acel moment planul lui Pfeiffer era să se căsătorească cu logodnica sa, Howli Ledbetter, în timpul discuției Barack Obama l-a întrebat dacă ea este aleasa, iar răspunsul a venit rapid : "DA". Atunci președintele i-a spus că are pentru el trei sfaturi, sau mai degrabă întrebări la care îl sfătuiește să-și dea răspuns.

Cele trei sfaturi ale lui Barack Obama sună cam așa:

1. „Perechea ta ți se pare o persoană interesantă? Vei petrece cu ea mai mult timp decât cu oricine altcineva. Nimic nu este mai important decât să-ți placă să-i asculți părerea în orice privință.” Așa a sunat primul sfat.

2. „Te face să râzi?” a fost cea de a doua întrebare. „Umorul înseamnă inteligență, înseamnă generozitate și te ajută să treci peste momente de cumpănă. În plus, face viața mai frumoasă.”

3. „Nu știu dacă vreți sau nu să aveți copii”, a continuat președintele. „Dar dacă vreți, crezi că va fi o mamă bună?” Aceasta a fost cea de a treia direcție spre care și-a îndreptat prietenul

„Viața e lungă și acestea sunt cele trei lucruri care contează pe viitor”, a încheiat Obama.

Toată această inspirație a președintelui vine din povestea de dragoste cu cea care i-a fost alături 29 de ani dintre care 26 de ani de căsnicie, Michelle Obama. Relația celor doi a început în 1989 când au ieșit la o întâlnire, iar trei ani mai târziu şi-au unit destinele. Cei doi au împreună două fete, pe Malia şi Sasha.

La doar 17 ani, trei agenții spațiale se întrec pentru a o avea. Adolescenta va fi primul om care va locui pe MARTE... Gata cu inhibițiile! Un designer nonconformist a prezentat costume de baie făcute din… bandă adezivă! IMAGINI INCENDIARE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x