Antena Căutare

Ai un Leu acasă? Bucură-te, căci te va face să radiezi! Horoscopul zilei de marți, 12 septembrie

Berbecii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, însă o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Berbecii încep dimineaţa cu o uşoară senzaţie de oboseală, însă o veste bună din partea colegilor îi motivează şi le dă energie pentru tot restul zilei.

Va fi o zi de vis pentru Tauri la locul de muncă. Sunt optimişti, energici, plini de idei şi NU se tem să-şi asume responsabilităţi noi.

****

Gemenii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

****

Racii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu e un lucru rău, însă vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

****

Nativi Leu! Faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care se anunţă benefică.

****

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Fecioare. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

****

Şi Balanţele vor fi cu zâmbetul pe buze pe tot parcursul zilei. Nimic din programul lor NU va rămâne nepus la punct.

****

Un tonus de invidiat au astăzi Scorpioni. Este un moment bun pentru a începe un proiect nou, chiar dacă cei din jur îi sfătuiesc să mai aştepte.

****

Săgetătorii NU se lasă dezamăgiţi dacă afacerile NU merg ca pe roate astăzi. Atenţia lor se îndreaptă spre familie, acolo unde armonia pluteşte în aer.

****

Capricornii au astrele de partea lor la capitolul bani. Ar face bine să profite de oportunităţile ivite.

*****

Pentru Vărsători este momentul oportun să îşi consolideze relaţiile de prietenie şi au mare noroc la bani.

****

Iar Peştii vor cu orice preţ să facă impresie bună. Intuiţia le spune că persoana de lângă ei poate fi chiar jumătatea pe care o căutau de atâta timp.

Mare atenţie cui dai "accept" pe Facebook! Greşeala care a costat-o pe o femeie 600.000 de dolari. O faci şi t... Cea mai tare conversaţie! Atunci când dragostea se termină într-o grădină, în spatele casei. Vei râde în hohote!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x