Antena Căutare

Ai vrea sa dormi in patul lui Beckham? O poti face…

Un renumit hotel londonez frecventat de persoane din inalta societate, isi scoate la licitatie intregul mobilier, inclusiv patul in care a dormit David Beckham sau toaleta din baia pe care a folosit-o Michael Jackson.

Hotelul Hempel, de cinci stele, se desfiinteaza, iar camerele se vor tranforma in apartamente. Proprietarii au scos la vanzare tot mobilierul. Oferta este una generoasa, iar cumparatorii nu vor intarzia sa apara. Toti se asteapta ca patul in care a dormit Beckham sa fie vedeta licitatiei.

Victoria Beckham intotdeauna lua apartamentul Lioness (Leoaica). Acum, doritorii pot achizitiona tot ce a fost in camera respectiva, inclusiv rama patului, masa de cafea, sistemul audio etc. In 2006, Michael Jackson a poposit la hotel si a stat in apartamentul Beluga.

Nu se stie inca pretul la care vor fi vandute obiectele, caci ele nu se vor vinde separat ci pe pachete: camera lui Beckham, camera lui Jackson etc.

Maimutareala, o arta veche de un mileniu, in Japonia: Vezi cum arata primatele actrite!... Se va intampla in 2100! Groenlanda, aproape la fel de VERDE ca Suedia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x