Antena Căutare

Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul. "Dumnezeule mare, el e"

O poveste cum rar auzi vine din Statele Unite. O poveste care topește inimi, așa cum au spus toți cei care au văzul filmulețul regăsirii dintre patruped și stăpână. Aisha și-a regăsit câinele pierdut după doi ani, chiar când se pregătea să adopte altul pentru copiii ei.

Câțiva cățeluși într-un adăpost de căței și oameni care se uită la ei
Aisha Nieves, o femeie din Statele Unite, și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul | Shutterstock

Aisha Nieves poate să povestească oricui întâmplarea ieșită din comun și să aducă lacrimi și zâmbete, deopotrivă, celor care o ascultă.

Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul

Aisha locuiește în Allentown, Pennsylvania, și l-a adoptat pe Kovu, un Pitbull încrucișat cu Rottweiler, când era doar un puiuț de șapte săptămâni. Aisha l-a făcut mare, l-a îngrijit și l-a iubit cu toată inima timp de cinci ani, până într-o zi, când l-a pierdut. În 2019, Kovu a dispărut fără urmă după ce un camion a lovit gardul casei, iar câinele s-a speriat și a fugit.

Aisha n-a mai știut nimic de Kovu din acel moment și a trecut prin clipe dureroase, timp îndelungat, chiar când era însărcinată. Fără câinele ei, nimic nu mai era la fel.

"Eram însărcinată în patru luni atunci, cu fiul meu cel mai mic", a spus ea, a scris News Week. "Treceam prin foarte multe stări și emoții, oricum. Am plâns, m-am gândit la tot ce era mai rău, că cineva l-a furat sau că îi va face rău. Am fost devastată. Kovu a fost lângă mine în multe momente, despărțiri, împăcări, suișuri și coborâșuri, și dintr-odată dispăruse. Mi-a fost greu să accept", a povestit Aisha.

Patrupedul a fost găsit câteva săptămâni mai târziu după ce a fugit de acasă, dar nu de către Aisha, ci de o asociație numită "Lehigh County Humane Society". Ulterior, de acolo, Kovu a ajuns în sânul altei familii, în toamna aceluiași an, 2019.

"Kovu a avut nevoie să primească tratament împotriva puricilor, nu mai avea păr pe spate și prezenta inflamații în unele zone", a declarat Deirdre Snyder, directorul de dezvoltare al "Lehigh County Humane Society" pentru The Morning Call, relatează Just Jared. "A fost tratat cu antibiotice și spălat cu un șampon medical special. El a fost în adăpostul nostru timp de aproximativ patru luni și apoi adoptat de o familie pe 25 octombrie 2019", a mai spus directorul asociației respective.

Atât că noua familie care îl adoptase pe Kovu în toamna anului 2019 nu a mai putut să îl țină. În iunie 2021, au fost nevoiți să renunțe la el pentru că au fost evacuați din casa unde stăteau și l-au adus pe Kovu înapoi la adăpostul asociației "Lehigh County Humane Society", de unde îl luaseră.

În acea perioadă, și Aisha era în căutare de un alt cățel. Ea se pregătea să adopte altul pentru copiii ei. Aisha căuta un alt patruped chiar pe site-ul asociației "Lehigh County Humane Society", când a avut parte de surpriza vieții ei: acolo a dat peste Kovu.

Aisha Nieves și-a găsit câinele pierdut după doi ani, chiar când voia să adopte altul: "Dumnezeule mare, el e!"

Când Aisha a văzut pozele cu Kovu, a avut un scurt moment de ezitare, dar în același timp, inima ei îi spunea că este câinele pe care îl pierduse cu doi ani înainte.

"M-am gândit: 'Stai așa, nu se poate să fie el'", a spus Aisha, "Dar apoi am văzut acea mică cicatrice pe care Kovu o are deasupra unui ochi, o cicatrice cu care s-a ales când a rămas prins într-o poartă, și atunci mi-am spus: 'Dumnezeule mare, este 'copilașul' meu, este Kovu!'", a declarat Aisha.

Aisha Nieves a mers într-un suflet să îl ia pe Kovu înapoi. Ea a vorbit despre momentul regăsirii cu patrupedul pe care l-a crezut pierdut pentru totdeauna. "Kovu lătra, încerca să se îndepărteze de bărbatul care îl ținea, apoi a fugit spre mine. A sărit pe mine, am început să ne pupăm, eu l-am îmbrățișat. L-am luat în poală. I-am spus: 'Da, băiete, te iau înapoi acasă. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta. Nu mai am de gând să te pierd vreodată'", a povestit Aisha.

Filmulețul emoționant cu reîntâlnirea dintre Aisha și Kovu este mai jos. Clipul a adus lacrimi în ochi tuturor celor care l-au privit, iar povestea a fost repostată pe rețelele de socializare de nenumărate ori. Cu toții sunt încântați că povestea a luat o așa întorsătură și că patrupedul a ajuns înapoi în sânul familiei iubitoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil... Ce s-a întâmplat cu mașina pe care Prințesa Diana a primit-o cadou de logodnă de la Prințul Charles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x