Antena Căutare

Alege numele copilului tău cu ajutorul generatorului numerelor norocoase. Dacă îți dă 5, destinul va fi generos cu el!

Numerologul Cristina Udrescu vorbește despre numerele norocoase care pot schimba destinul celui mic. Specialistul oferă sfaturi în alegerea numelui potrivit.

Numerologul Cristina Udrescu vorbește despre numerele norocoase care pot schimbă destinul celui mic. Specialistul oferă sfaturi în alegerea numelui potrivit.

Pentru a face analiză numerologică a numelui copilului, trebuie să iei în considerare toate literele din numele întreg al copilului (și nume, și prenume) și să le transformi într-o cifra, folosindu-te de tabelul de conversie litere-cifre, specific numerologiei astfel:

Iată cum te poate ajută numerologia să pui bebelușului tău numele care i se potrivește și care îi va influența pozitiv viață!

1 - A, J, S;

2 - B, K, T;

3 - C, L, U;

4 - D, M, V;

5 - E, N, W;

6 -F, O, X;

7 - G, P, Y;

8 - H, Q, Z;

9 - I, R.

Transforma literele din numele copilului in cifre, aduna-le si afla totalul. Daca acesta este format din doua cifre, aduna-le intre ele, astfel incat sa o obtii una singura, cea corespunzatoare destinului micutului.

Va apărea pe cer la final de ianuarie. Astronomi: "Va fi ceva spectaculos"... Caragiale a fost patron de berărie, la Gambrinus, trei ani. ”Iancu-și lua șorțul și mai servea un mic, un țap. Avea capu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x