Alena Kravchenko sau "Rapunzel", femeia care nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani. Deși calcă pe el, nu vrea să se mai tundă

Alena Kravchenko sau "Rapunzel", așa cum i se mai spune, pentru că seamănă perfect cu personajul animat. Alena se mândrește cu un păr atât de lung și de frumos, încât nu mai are de gând să se tundă vreodată. De fapt, aceasta nici nu prea a mers la coafor. Nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani.

Alena Kravchenko sau "Rapunzel de Ucraina", femeia care nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani

Shutterstock

Alena Kravchenko sau "Rapunzel" seamănă identic cu personajul Disney. Părul ei este lung, drept și blond, atât de lung că se împiedică de el atunci când îl lasă desprins. Alena spune că nu s-a mai tuns de 30 de ani, adică de la vârsta de cinci ani, și nici nu mai are de gând să meargă la coafor să îl taie. În prezent, părul ei are 1,83 metri lungime, a relatat Daily Mail.

Tânăra are 35 de ani, s-a născut în Odessa, Ucraina, și tot acolo trăiește. Este om de afaceri, lucrează și ca model și este de părere că oricine ar putea să își lase părul lung ca al ei dacă intenționează asta și are răbdare. Multă răbdare. Ea a dezvăluit și ce metode folosește ca părul ei să arate atât de bine.

Alena Kravchenko sau "Rapunzel", femeia care nu și-a mai tăiat părul de 30 de ani. Cum își îngrijește părul

Alena Kravchenko susține că își spală părul lung doar o dată pe săptămână, nu îl piaptănă niciodată atunci când este umed, ca să prevină ruptura firului de păr, și îl lasă să se usuce natural, fără să utilizeze vreodată uscătorul de păr.

Atunci când se spală însă pe păr, Alenei Kravchenko îi ia nu mai puțin de jumătate de oră ca să facă asta. Pe lângă această rutina simplă de îngrijire a părului, Alena mai folosește măști de păr și masaje pentru cap pentru a-și păstra părul frumos, sănătos și bine îngrijit.

Citește și: Rin Kambe este femeia cu păr lung de aproape doi metri! Ce secret a folosit

Alena Kravchenko a început să își lase părul lung după ce mama ei i-a spus că așa se practică în mod normal și că toate femeile au părul lung. Aceste vorbe i s-au întipărit Alenei în minte și așa a decis să nu se mai tundă niciodată. În prezent, tinerei i se întâmplă des să calce pe părul ei atunci când acesta este desprins, dar este un lucru cu care pare că s-a obișnuit. În toate fotografiile ei de pe Instagram, Alena reușește să facă senzație cu părul ei atât de lung.

Tânăra de 35 de ani este mama a doi copii. Ea a mai spus că bărbații, în special, îi adoră părul, fiind atât de lung și de frumos, și mai ales pentru că este natural, nefiind deloc vopsit. Primește mereu complimente atât de la bărbați, cât și de la femei, și mai toată lumea îi cere să îi atingă părul și să facă poze cu ea având părul desprins.

Alena Kravchenko are aproape 64.000 de urmăritori acum pe Instagram, iar fiecare fotografie a ei primește numeroase aprecieri și comentarii de fiecare dată.

Ultimele știri