Antena Căutare

ALERTĂ! Ai face bine să te ferești de ei! Uite ce BOALĂ tropicală transmit TÂNȚARII

Mare grijă! Au început să apară boli din ce în ce mai ciudate, provocate de tânțari. Una dintre ele este virusul febrei Chikungunya ce a fost identificat pe continentul nord-american, în Florida.

Mare grijă! Au început să apară boli din ce în ce mai ciudate, provocate de tânțari. Una dintre ele este virusul febrei Chikungunya ce a fost identificat pe continentul nord-american, în Florida.


Tânțarul ‘’ucigaș’’ nu este activ noaptea, ca celelalte insecte, ci ziua, de aceea nici insecticidele obișnuite nu au efect asupra acestor specii. Persoanele care sunt înțepate au dureri articulare îngrozitoare, febră ridicată și li se umflă extremitățile. În cazul bătrânilor cu o imunitate scăzută, boala poate fi fatală.


Factorii care favorizează dezvoltarea acestui virus este încălzirea globală ce le permite să acționeze la latitudini unde nu erau activi până în prezent.

Cum poți evita înțepătura acestor tânțari? Purtați cămăși cu mânecă lungă și pantaloni normali, evitați stocarea apei în butoaie de plastic, piscine nefolosite și folositi spray-uri sau creme repelente.

HOTELUL destinat NAZIŞTILOR! 10.000 de camere în care nu a stat nimeni... El e cel mai ghinionist... norocos din lume! A "fentat" moartea de şapte ori şi s-a îmbogăţit peste noapte...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x