Antena Căutare

ALERTĂ de la POLIŢIE! Fiți vigilenți! Mii de români au fost deja ÎNŞELAŢI în acest mod

Un nou tip de înşelăciune face victime printre români. Eşti sunat de cineva care se dă drept operator la cei mai importanți provideri de telefonie mobilă. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date

Un nou tip de înşelăciune face victime printre români. Eşti sunat de cineva care se dă drept operator la cei mai importanți provideri de telefonie mobilă. Poate fi un fost angajat al firmei respective, pentru că are acces la baza de date.

Îţi spune că e ceva în neregulă cu factura ta şi te roagă să tastezi un cod de cifre. Dacă ai făcut asta, îi încarci cartela respectivului cu 300 de euro!

Informare a Ministerului de Interne
În atenţia tuturor deţinătorilor de telefoane mobile

Dacă un corespondent lasă un mesaj sa apelati numărul 06 07 74 52 41, nu apelaţi în nici un caz acest număr; factura dumneavoastră va fi foarte mare.
Această informaţie, transmisa de Oficiul Central de Stopare a Terorismului, a fost comunicată în masă.

După un timp escrocii au găsit un alt sistem pentru utilizarea frauduloasă a mobilelor. Ei va apelează pe GSM, se prezintă ca fiind „Provider” Orange, Telekom (sau orice retea in care sunteţi abonat), vă cer să introduceţi un cod care este 09 # explicându-va că este vorba de o verificarea a mobilului dumneavoastră. NU TASTATI IN NICI UN CAZ CODUL INDICAT SI INCHIDETI IMEDIAT.

Hotii dispun de dispozitive ce le permit sa citeasca cu acest cod cartela SIM.
Nu le rămâne decât să creeze o noua cartelă (sau oricat de multe) cu care vor vorbi in contul tau.

Această fraudă se practică în mod curent şi este, deci, necesar ca această informaţie să fie difuzată rapid unui număr cât mai mare de persoane.

Are piele de CAMELEON! Femeia se transformă în ORICE vrea!... Înfometare, dietă, sport? Încearcă banala drojdie, iar kilogramele vor dispărea ca prin minune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x