Antena Căutare

Alex Velea stă cu inelul în cutie de doi ani. Cât va mai trece până când Antonia îi va deveni soție?

Antonia şi Vincenzo Castellano sunt greu de divorţat. Deşi Alex Velea are inelul pregătit şi e gata oricând să o ceară pe cântăreaţă de soţie

Antonia şi Vincenzo Castellano sunt greu de divorţat. Deşi Alex Velea are inelul pregătit şi e gata oricând să o ceară pe cântăreaţă de soţie.

Dacă înălţimea lui a ajuns subiect de glume, iubirea pe care i-o poartă Antoniei nu poate fi pusă la îndoială. De doi ani, Alex Velea aşteaptă ca femeia care l-a făcut tată, să-l facă şi mire pentru a doua oară. Cu gândul la inelul de logodnă, cântăreţul aşteaptă ca Antonia să divorţeze, mai întâi, de soţul italian.

”Nu te-ai hotarat?”, a fost întrebat artistul. ”Ei nu m-am hotarat, suntem hotarati de mult. Nu ne leaga un inel”, a răspuns Velea.

Îi desparte, însă, un certificat de căsătorie. Al Antoniei cu Vincenzo Castellano. Cântăreaţa încearcă de trei ani să divorţeze de soţul ei.

Iubirea pentru Antonia l-a pus pe Alex în situaţii greu de suportat pentru orice bărbat. Mai întâi, a trebuit să accepte faptul că fiul lui poartă numele soţului iubitei. Artistul a fost nevoit, apoi, să intre în casa lui Vincenzo, din Italia, pentru ca fiul lui şi fiica ei să se cunoască.De vorbit, nu şi-au vorbit deloc. Nici măcar n-au dat ochii unul cu celălalt, semn că între cei doi bărbaţi din viaţa Antoniei încă nu poate fi vorba de prietenie. Vor sta din nou faţă în faţă, la notar, pentru divorţ. Momentan, actele s-au blocat în Italia. Cântăreaţa speră, însă, că Vincenzo îşi va ţine promisiunea şi îi va reda libertatea.

VIDEO: El - ham, ea - mac, dar nimic nu-i desparte! Pe un câine şi pe o raţă îi leagă o prietenie neobișnuită... Punem pariu că nu le știi pe toate? 9 din 10 șoferi greșesc răspunsurile. Cele mai grele întrebări din chestionarele au...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x