Antena Căutare

Aliatii au dorit sa-l transforme pe Adolf Hitler in femeie!

O carte, recent publicata in Marea Britanie, dezvaluie planurile Aliatilor de a stopa agresivitatea lui Hitler in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Una dintre idei a fost de-a dreptul nastrusnica, avand ca scop transformarea in femeie a dictatorului nazist.

Cotidianul britanic The Sun citeaza declaratiile profesorului Brian Ford, de la Universitatea din Cardiff, unul dintre autorii cartii Secret Weapons: Technology, Science And The Race To Win World War II. Potrivit lui Ford, planul Aliatilor era de a strecura hormoni feminini in mancare, pentru a atenua agresivitatea lui Hitler.

Alte idei traznite care le-au trecut Aliatilor prin cap pentru a-l stopa pe Hitler ar fi fost aruncarea pe strazi a unor mari cantitati de lipici in care sa se impotmoleasca trupele germane sau deghizarea bombelor in conserve de fructe care sa fie exportate in Germania.

Citeste si Jurnalul!

Un britanic si-a instalat cortul in fata sediului Apple, in asteptarea noului iPhone5... VIDEO! Coliziune intre doua avioane de agrement, in Texas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x