Antena Căutare

Alida Dreyer a fost părăsită de iubit fiindcă era prea grasă ca să aibă un copil! A slăbit 46 de kilograme și arată superb

Medicii i-au spus unei tinere de 27 de ani că este prea grasă pentru a rămâne însărcinată și iubitul a părăsit-o. După ce a slăbit 76 de kilograme s-an transformat într-o adevărată frumusețe și toți au fost uimiți de modul în care arată.

Alida Dreyer pe vremea când era obeză (colaj foto) Galerie
Azi, Alida Elizabeth Dreyer arată într-o formă de zile mari, este frumoasă și atrage toate privirile | sursa foto: Profimedia

Alida Elizabeth Dreyer are 27 de ani și trăiește în Australia, dar s-a născut în Africa de Sud. Încă din copilărie, aceasta s-a confruntat cu probleme legate de kilogramele în plus.

De multe ori, tânăra chiulea de la cursurile de la școală pentru a scăpa de glumele și răutățile colegilor, care se amuzau pe seama greutății sale. Ulterior, pe când avea doar 13 ani, medicii au ajuns la concluzia că are sindromul ovarelor polichistice, o boală ce poate cauza câștig ponderal semnificativ.

Cum arată azi tânăra care a slăbit 46 de kilograme

Totuși, fata a recunoscut faptul că era dependentă de mâncare și că, de multe ori, găsea alinare în diferite alimente preferate. Uneori mânca pe ascuns alimente strecurate pe furiș, alteori comanda meniuri mari de fast food, completate cu alte produse bogate în carbohidrați.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Hamburgeri, meniuri uriașe cu sucuri acidulate și cartofi prăjiți, pizza, gustări sărate precum chipsurile sau dulciuri, iată doar o parte din alimentele regăsite mai mereu în dieta fetei.

citește și: Annie Windley a mâncat doar o felie de pâine timp de 5 ani și a ajuns la 28 de kilograme! Cum arată azi

La 23 de ani, Alida Elizabeth Dreyer și-a dorit extrem de mult să rămână însărcinată și să facă un copil, dar la un simplu control medicii i-au spus că greutatea sa prea mare ar putea s-o împiedice să facă acest lucru.

Peste doar o lună, partenerul a părăsit-o. Acesta a fost momentul în care australianca și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare radical în viața ei. S-a apucat de fitness, a adoptat o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos și rezultatele nu au întârziat să apară.

citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Mai exact, în doar un an, tânăra a slăbit 76 de kilograme: jumătate prin dietă și sport și cealaltă jumătate cu ajutorul unei operații de micșorare a stomacului.

Povestea transformării sale a fost surprinsă pas cu pas prin intermediul fotografiilor postate pe Instagram, acolo unde tânăra are în prezent mii de urmăritori și oameni care o apreciază pentru voința de care a dat dovadă.

Azi, Alida Elizabeth Dreyer arată într-o formă de zile mari, este frumoasă și atrage toate privirile. Mulți spun că fata s-a răzbunat pe fostul iubit în cel mai surprinzător mod posibil.

Jonny Bonello mânca 6000 de calorii pe zi și a ajuns obez! A slăbit 100 de kilograme, dar acum trăiește un coșmar... Face 10.000 de dolari pe săptămână cu bijuterii pentru o parte bizară a corpului. Unde ascunde diamantele pe trupul clie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x