Antena Căutare

Alocaţii mai mari! 100 de euro pentru elevii care nu au absenţe la şcoală

Senatorul Ioan Agrigoroaei a iniţiat un proiect de lege prin care doreşte să mărească alocaţia copiilor. Condiţia ca aceştia să beneficieze de mai mulţi bani din partea statului este ca acei copiii să nu aibă nicio absenţă la şcoală.

Senatorul Ioan Agrigoroaei a iniţiat un proiect de lege prin care doreşte să mărească alocaţia copiilor. Condiţia ca aceştia să beneficieze de mai mulţi bani din partea statului este ca acei copiii să nu aibă nicio absenţă la şcoală.

Alocaţiile ar urma să fie primite sub formă de tichete suma fiind împărţită exact: o parte pentru alimente, o alta pentru haine și alta pentru rechizite.

„Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Dacă ar primi măcar 100 de euro, atunci, cu acei bani într-adevăr se poate face ceva. Nu toți vor primi acești bani, ci doar cei care nu au absențe la școală.

În acest fel îi stimulăm pe tineri să facă copii și pe copii să învețe. Dacă fiecare copil va frecventa grădinița, școala primară, liceul și o facultate, nivelul de educație va crește simțitor”, a declarat Ioan Agrigoroaei.

Ce se întâmplă cu noi după ce murim? Mărturiile celor care au fost “vizitaţi” de DINCOLO îţi spun ADEVĂRUL... Atenție, nu vă amânați sarcinile! Taurii întâmpină dificultăţi în zona financiară. Horoscopul zilei de luni, 9 mai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x