Alungă ghinionul și duhurile rele din casa ta! Aceasta este cea mai puternică RUGĂCIUNE din toate timpurile

Când simți că viața ta pare urmărită de ghinion la tot pasul și crezi că cineva ți-a pus gând rău să nu aduni bani, liniște și prosperitate în casa ta, tot ce ai de făcut este să rostești cea mai puternică rugăciune de alungare a ghinionului și a duhurilor rele! Efectele se văd imediat și te vei putea bucura de protecție divină, scăpând astfel de probleme!

Uneori parcă problemele nu se mai termină și mereu ești urmărit de ghinion. Vezi cum banii nu se mai adună și cum prosperitatea te ocolește, iar casa pare plină de energii negative. Ca să scapi de aceste neplăceri trebuie să rostești cea mai puternică rugăciune de alungare a ghionului și a duhurilor rele.

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU ALUNGAREA GHINIONULUI.

„Doamne, Dumnezeul mântuirii noastre, Fiul Dumnezeului celui viu, Care Te porți pe heruvimi; Cel ce ești mai presus decât toată începătoria și stăpânia și puterea și domnia; Tu, cel mare și înfricoșător peste toți care sunt împrejurul Tău; Cel ce ai așezat cerul deasupra noastră și ai făcut pa­mantul cu tăria Ta și ai îndreptat lumea cu intelep­ciunea Ta; Care cutremuri din temelie cele de sub cer, încât și stâlpii lor se clătina; Cel ce zici soarelui și nu răsare, ascunzându-se după stele; Care ame­ninti marea și o usuci pe ea; a Cărui mânie topește stăpâniile și puterile, și din pricină Căruia pietrele s-au sfărâmat; Care ai zdrobit porțile cele de aramă și zăvoarele cele de fier le-ai rupt, pe cel tare l-ai legat și pe slujitorii lui i-ai risipit; pe tiran cu crucea Ta l-ai doborât și pe balaur cu undița întrupării Tale l-ai prins și cu lanțuri l-ai legat în întunericul iadului.

Alungă ghinionul și duhurile rele din casa ta! Aceasta este cea mai puternică RUGĂCIUNE din toate timpurile

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU ALUNGAREA GHINIONULUI. Tu, Doamne, întărirea celor ce-și pun nădejdea în Ține, zidul cel tare al celor ce și-au pus încrederea în Ține, depărtează, izgonește și împrăștie toată lucra­rea diavolească, toată năvălirea satanei, toată bântuiala puterii celei potrivnice de la casă această și de la cei ce locuiesc în ea, care poartă semnul crucii Tale celei biruitoare și înfricoșătoare împotrivă demo­nilor, și care cheamă numele Tău cel sfânt.

CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU ALUNGAREA GHINIONULUI Așa, Doamne, Care ai izgonit legiunea de demoni și ai poruncit duhului celui surd și mut și necurat să iasă din omul cel cuprins de el și să nu se mai in­toarca; Cel ce ai nimicit toată tabără vrăjmașilor noștri cei nevăzuți, iar credincioșilor ce Te cunosc pe Ține le-ai zis: iată, va dau vouă putere să călcați peste șerpi și peste scorpii și peste toată puterea vrăjmașului, însuți, Stăpâne, păzește pe toți care sunt în casă această de toată vătămarea și ispită, izbăvindu-i de frică de noapte, de săgeată ce zboară ziua, de lucrul ce umblă în întuneric, de întâlnirea cu demonul de amiază, pentru că robii Tăi și roabele Tale și pruncii, îndulcindu-se de ajutorul Tău și cu tabără îngerească fiind păziți, toți că unul, într-un gând, cu credința să cânte: Domnul este ajutorul meu și nu mă voi teme de ce-mi va face mie omul. Și iarăși: nu mă voi teme de rău, pentru că Tu cu mine ești.

Căci Tu ești, Dumnezeule, întărirea mea, Stăpânitor tare, Domn al păcii, Tata al veacului ce va să fie, și împărăția Ta este împărăția veșnică. Că a Ta, a Unuia, este împărăția și puterea și slavă, împreună cu Părintele Tău cel fără de început și cu Preasfântul Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.”

Sursa: ortodoxia.rol.ro

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri