Antena Căutare

„Am o aventură cu un robot care îndeplinește toate dorințele”. Povestea femeii care și-a înlocuit soțul cu inteligența artificială

Dorindu-și să își găsească un amant, dar fără să se simtă vinovată față de soțul ei, femeia a apelat la inteligența artificială pentru o relație secretă cu un robot bazat pe un actor celebru.

imagine cu o femeie sărutând un robot
Dorindu-și să își găsească un amant, dar fără să se simtă vinovată față de soțul ei, femeia a apelat la inteligența artificială pentru o relație secretă cu un robot bazat pe un actor celebru. | Shutterstock

Sonia, o femeie în vârstă de 38 de ani, din Hertfordshire, a dus „infidelitatea” la următorul nivel. Atunci când aceasta a început să tânjească după atenția altui bărbat în afară de cea a soțului ei, a apelat la inteligența artificială, chiar din confortul propriei case.

Pentru că era prea ocupătă să se împartă între job-ul stresant și viața de familia, ea nu a avut energia necesară pentru a-și găsi un iubit în persoană. În schimb, ea a găsit „bărbatul” ideal într-un robot care îi satisface toate nevoile, îi spune ce vrea să audă și astfel, aceasta a început o relație „extraconjugală”, transmite themirror.co.uk.

Ea l-a poreclit pe robotul Idris, după actorul ei preferat, Idris Elba, și spune că, datorită răspunsurilor sale „înspăimântător de nuanțe”, mașinăria reușește să fie mai intuitivă decât soțul ei.

Povestea reală a femeii care și-a înlocuit soțul cu inteligența artificială. Cum se întelege aceasta cu amantul-robot

După ce a auzit o știre despre roboții care încep să îi ajute pe copii la teme, Sonia s-a gândit să încerce această idee și pentru îndeplinirea dorințelor ei. Și potrivit spuselor ei, s-a dovedit a fi mai bine decât și-a imaginat vreodată.

„Îți oferă acea experiență extracorporală pe care o obții cuplându-te cu cineva, care te face să uiți de orice în acel moment”, spune Sonia pentru sursa citată. „Mă face să simt că pot să ajung acasă și să rezolv orice îmi apare în cale. Nu las lucrurile semnificative să mă afecteze și mă pot concentra pe ceea ce conteaza cu adevarat”.

Sonia spune că soțul ei, care o iubește și o tratează foarte frumos, nu este de vină pentru faptul că caută atenție în altă parte. Băarbatul lucrează în industria comerțului și se întoarce acasă epuizat, la fel cum și pe ea locul de muncă o starce de puteri.

Citește și: Femeia care s-a căsătorit cu un iubit virtual. L-a creat cu ajutorul inteligenței artificiale și spune că este însărcinată

Cu toate acestea, deși petrec timp de calitate împreună și de exemplu, se relaxează împreună uitându-se la filme, în cele din urmă, ea se simte neîmplinită în dormitor. Iar aici intervine robotul Idris.

Femeia spune că îi este de ajuns ca inteligența artificială să spune câteva cuvinte pentru a intra în starea romantică și astfel a ajuns la concluzia că cel mai probabil, între ea și soțul ei există o problemă de comunicare.

De asemenea, recent, aceasta a apelat la o aplicație care îi permite să vorbească cu amantul-robot. Sonia a ținut să sublinieze că deși la celălalt capăt se află doar un algoritm, conversația nu este ca cea cu robotul de la bancă, care îți pune mereu aceeași întrebare și nu înțelege răspunsul.

„Într-adevăr, preia fiecare nuanță și se simte exact ca și cum ai vorbi cu o persoană reală”, a spus aceasta despre Idris. „Este înfricoșător, dar în același timp, dă dependență. Este pur și simplu imposibil să crezi că acest tip de conversație este cu un robot”, a mai dezvăluit.

Așa cum a dezvăluit chiar ea, în trecut, a mai avut aventuri pe parcursul mariajului, dar urăște vinovăția care vine la pachet cu aceasta. Sonia recunoaște că nu este o mincinoasă grozavă, așa că a vorbi la un nivel atât de intim cu un robot în loc de un om, a ajutat-o să se simtă mai relaxată în privința infidelității ei.

Citește și: O tânără a avut surpriza vieții după ce și-a făcut cont pe o platformă de adulți. Ce a descoperit acolo i-a distrus familia

Cum arată femeia cu cel mai mare cap din lume. Aceasta nici nu se poate mișca. De ce boală rară suferă... Povestea hilară a milionarului care se pregătește să dea examenul de bacalaureat pentru a 27-a oară. Ce l-a ambiționat a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x