Antena Căutare

Amazon ar putea folosi dronele nu doar pentru livrarea de colete ci şi pentru servicii de supraveghere video

Amazon.com ar putea folosi dronele nu doar pentru livrarea coletelor ci şi pentru furnizarea de servicii de supraveghere video pentru clienţi, potrivit unei licenţe obţinute din partea Biroului pentru Brevete şi Mărci al Statelor Unite, transmite Reuters.

Dronele ar putea fi utilizate pentru efectuarea de înregistrări video a unor proprietăţi, pentru strângerea de date cum ar fi o fereastră spartă, un incendiu sau uşa deschisă a garajului în timpul zilei, cu acordul proprietarilor, potrivit licenţei.

Potrivit licenţei, funcţia de supraveghere a dronei poate fi limitată printr-o tehnologie utilizată pentru trasarea unei graniţe virtuale în jurul unei proprietăţi supravegheate. Orice imagine sau date captate de dronă în afara perimetrului respectiv va fi acoperită sau ştearsă.

Cererea pentru această licenţă a fost înregistrată de grupul de comerţ electronic în 2015 şi acordată pe 4 iunie.

La începutul lunii iunie, Amazon a anunţat că în următoarele luni va începe livrarea coletelor cu drone, în 30 de minute sau chiar mai puţin.

Sursa : news.ro

Copiii, oficial, în vacanță! Ce se întâmplă cu ei atunci când își schimbă programul obișnuit... Tradiții și superstiții de Sânziene! Ce se întâmplă cu persoanele care nu cinstesc această sărbătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x