Antena Căutare

Amenda de 1.500 de lei pentru femeile care vin in fusta scurta la cimitirul din Cluj-Napoca

Lungimea fustei in cimitir sau a firului de floare pe care il plantati langa morminte va poate aduce o amenda chiar si de 1.500 de lei. De fapt si adancimea gropii sau inaltimea monumentelor funerare va poate lasa fara bani. Sunt noile reguli pe cale sa intre in vigoare la Cluj-Napoca ce starnesc deja uimire

Noul regulament al cimitirelor ar putea sa-i lase pe clujeni fara niciun ban in buzunar. In primul rand, atentie la tinuta! O fusta scurta poate aduce cu ea o amenda de pana la 600 de lei.

Si asta nu e tot. Cine bea un pahar cu vin in cimitir risca o amenda de pana la 800 de lei, iar pentru "atitudini daunatoare ceremoniilor funerare" - 1500 de lei.

Edilii nu vor sa vada patrupede, cersetori sau vanzatori ambulanti printre morminte. Amenda e intre 300 si 600 de lei. Aceeasi sanctiune o primesc si cei care tulbura linistea cimitirului, ascultand muzica.

In plus, potrivit noului regulament, inaltimea monumentelor funerare nu trebuie sa treaca de 1,2 metri, iar groapa sapata nu trebuie sa fie mai adanca de 2 metri si jumatate. Pana si florile plantate trebuie sa fie mai mici de o jumatate de metru.

Autoritatile pun schimbarile pe seama nevoii de... decenta. Comisia juridica locala a avizat regulamentul, asa ca proiectul ar putea fi votat peste o luna, dupa ce va fi spus dezbaterii publice.

China: Un baietel de cinci ani manevreaza excavatorul fara probleme... Casa coanei Mita Biciclista a fost scoasa la vanzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x