Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Amer Ismail cântărea 213 kilograme atunci când a mâncat 18 hotdogi și viața i s-a schimbat radical. Ce a pățit

După ce a mâncat 18 porții de hot dog, un bărbat pe nume Amer Ismail a slăbit 108 kilograme și a trecut printr-o transformare de-a dreptul uluitoare.

Era în anul 2016 atunci când un prieten al bărbatului a pus un pariu pe bani și l-a provocat să mănânce 18 porții de hot dog

instagram amer ismail

În vârstă de 27 de ani, Amer Ismail s-a confruntat cu probleme legate de greutatea în exces de la cele mai mici vârste.

Dându-și seama că mereu o să fie un subiect de glume și de cuvinte urâte pentru cei din jur, încă de când era un simplu copil și-a dezvoltat drept mecanism de apărare un simț al umorului extrem de bine dezvoltat.

Un bărbat a mâncat 18 hotdogi, dar ceva s-a întâmplat și viața i s-a schimbat complet

Practic, așa cum reiese din propriile sale destăinuiri, Amer Ismail alegea adesea să nu se respecte și cei din jur să își piardă astfel interesul. În adâncul sufletului său însă a tânjit dintotdeauna să fie plăcut și apreciat de cei din jur.

Stabilit în Houston, Texas (Statele Unite ale Americii), bărbatul prefera de cele mai multe ori să servească mâncare de tip fast food, dar și numeroase alte gustări și băuturi îndulcite.

Citește și: Marcin Polek a renunțat la 2 alimente și a slăbit 106 kilograme într-un an! Cum arată azi

Timpul a trecut, surplusul de grăsime a crescut și astfel bărbatul a ajuns să cântăreasă 213 kilograme. Era în anul 2016 atunci când un prieten al bărbatului a pus un pariu pe bani și l-a provocat să mănânce 18 porții de hot dog, la un meci de baseball. Tânărul a acceptat provocarea și chiar a reușit să dovedească imensa cantitate de mâncare, dar în scurt timp i s-a făcut rău.

Totuși, chiar dacă și-a revenit din starea de rău, Amer Ismail n-a scăpat însă de rușinea cu care s-a ales, după această întâmplare nu tocmai fericită. Acesta a fost punctul în care bărbatul și-a dat seama că a venit timpul să facă o schimbare radicală în viața lui.

Citește și: O tânără anorexică a ajuns la 35 de kilograme, apoi s-a apucat de sală! Azi e de nerecunoscut

S-a apucat de mâncat sănătos, a început să meargă la sală de șase sau chiar de șapte ori pe zi și rezultatele nu au întârziat să apară. Amer Ismail a slăbit 108 kilograme și a ajuns să arate într-o formă de zile mari.

Azi, bărbatul arată într-o formă de zile mari și mulți îl admiră nu doar pentru fizicul de invidiat, ci și pentru energia ieșită din comun. Acesta a devenit un mare împătimit de sporturi și face adesea excursii pe munte, ski, yoga, ridicări de greutăți și nu numai! Potrivit acestuia, secretul reușitei sale constă în ambiție și perseverență.

Recomandari