Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

FOTO| El este românul care a șocat o lume întreagă! Spune că este VAMPIR, bea sânge uman și doarme într-un sicriu ”Clanul nostru menține vii tradiții vechi de 600 de ani.”

Se pare că vampiri sunt printre noi. Andreas Bathory trăiește în catacombele Castelului Bran, meditează într-un sicriu, bea sânge și susține că este unul dintre vampirii care trăiesc printre oameni. 

Se pare că vampiri sunt printre noi. Andreas Bathory trăiește în catacombele Castelului Bran, meditează într-un sicriu, bea sânge și susține că este unul dintre vampirii care trăiesc printre oameni.

Viața lui Andreas Bathory s-a schimbat total atunci când a fost vizitat de spiritul lui Vlad Țepeș.

„Acum patru ani, Vlad Țepeș mi s-a arătat în vis. Era într-o încăpere întunecată și îmi spunea 'fiul meu'. Nu mă consider un descendent al lui, ci, mai degrabă, cred că am fost ales să îi duc mai departe tradițiile și valorile.”

„După acea noapte, am dus o ofrandă în locul în care a fost omorât și i-am auzit vocea, spunându-mi că viața mea se va schimba. Așa a și fost.”

Bathory este acum conducătorul clanului Ordo Dracul, înființat imediat după asasinarea lui Vlad Țepeș, în anul 1476.

„Ne hrănim doar cu sânge de la donatorii consensuali. Veţi fi surprinşi de numărul de oameni care se oferă gratuit dacă le spui că eşti un vampir. Credeţi sau nu, oamenii se oferă singuri, din propria voinţă”, a declarat Andreas publicației The Sun.

Atunci când nu se reîncarcă cu sânge uman, Bathory, care refuză să își dezvăluie vârsta, lucrează ca designer vestimentar și psiholog.

În momentele în care simte nevoia să se „conecteze cu sufletele celor morți”, el povestește că doarme într-un sicriu.

Consumul de sânge uman a fost considerat de specialiști ca fiind un act cu o puternică încărcătură sexuală. Andreas contrazice vehement această teorie. El subliniază că vampirismul tradițional nu trebuie confundat cu fetișurile societății moderne.

„Mă feresc de comunitatea online a vampirilor. Clanul nostru menține vii tradiții vechi de 600 de ani. Comunitatea online este plină de practici sexuale ce contravin naturii existenței superioare a unui vampir.”

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro