Căutare Live

Andrei Osanu lovește din nou, dar la sala de sport! Cum arată o ședință de zumba pe o parodie a băieților de la „Noaptea Târziu”!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Mersul la sală sau la fitness nu este întotdeauna o activitate plăcută. Totuși, Andrei Osanu a reușit să transforme orele de sport într-o adevărată plăcere!

Recent, pe internet a început să circule un clip video în care Andrei Osanu reușește să aducă bunadispoziție clientelor sale din sala de sport.

Așezați toți frumos în fața oglinzii, mișcările s-au realizat în ritm de „Despacito” (de fapt, în varianta readaptată a băieților de la „Noaptea târziu”).

Două tinere au cumpărat un autobuz vechi și acum tot orașul vine să vadă minunea! Cum s-a transformat mașina

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show de zile mari a ieșit! Cu siguranță nu vei regreta!

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când săruți! Acesta este detaliul la care nimeni nu se gândește... Un cerc bizar a apărut pe peretele camerei unui tânăr! Ce descoperire uriașă a făcut acesta...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri