Emoționant! A renunțat la carieră după ce a lucrat în același loc timp de 32 de ani!

 

Un angajat cu sindromul down al unui restaurant McDonald’s din orașul australian Sydney a ieșit la pensie după 32 de ani în care a lucrat în același restaurant. În acest timp, a devenit un simbol al echipei, numeroși clienți luând masa acolo numai ca să îl întâlnească.

După ce a lucrat peste trei decenii în același restaurant McDonald’s, Russel O’Grady, în vârstă acum de 50 de ani, a decis să iasă la pensie. Deși a fost diagnosticat cu sindromul Down, Russel s-a angajat la McDonald’s în 1984, la vârsta de doar 18 ani, printr-un program care oferea șansa persoanelor cu dizabilități să își găsească un loc de muncă.

Grație eticii sale de muncă impecabile, Russel a primit imediat jobul la restaurantul din Northmead, vestul orașului Sydney, și a lucrat acolo neîntrerupt până în acest an. Russel s-a ocupat de curățenie în restaurant, de servirea clienților și de împachetarea cutiilor de petrecere. Din când în când, își mai petrecea timpul și în bucătăria restaurantului, pregătind sendvișurile care erau ulterior vândute.

Supervizorul său a declarat pentru The Daily Mail că Russel a devenit atât de cunoscut printre clienții restaurantului încât aceștia veneau în mod regulat pentru a-l saluta. Nu numai superiorii săi sunt mândri de Russel, dar și familia acestuia, tatăl său amintindu-și că atunci când mergea pe strada, oamenii veneau la el și îi strângeau mâna. Ba chiar atunci când a fost întrebat dacă e handicapat, a răspuns: ”Am fost handicapat cât eram în școală, dar acum lucrez la McDonald’s.”

Russel s-a alăturat companiei McDonald’s într-o perioadă în care oamenilor cu dizabilități li se dădea foarte rar ocazia să lucreze, de teamă că nu ar face treabă bună. Totuși Russel s-a dovedit a fi un angajat de mare nădejde. După 32 de ani de muncă, a decis că e timpul să se retragă, urmând a se dedica bowling-ului, una dintre activitățile sale preferate.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI