Antena Căutare

Angajatele unei firme norvegiene, obligate sa poate o bratara rosie in timpul menstruatiei

O firma din Norvegia si-a obligat toate angajatele sa poarte bratari rosii in timpul menstruatiei. Femeile ar putea explica in acest fel vizitele dese la toaleta, informeaza tntmagazine.com

Incredibila cerere a fost dezvaluita intr-un raport al sidicalistilor privind regulile aproape „tiranice" in ceea ce priveste utilizarea toaletelor in timpul serviciului.

Potrivit raportului, angajatorii sunt „obsedati de pierderea de productivitate". „Femeile se simt umilite in mod justificat. Nu este normal ca toti colegii lor sa cunosca acest detaliu intim", se arata in raport.

Acelasi document arata ca 66% din managerii de companii ii obliga pe angajati sa foloseasca cartele electronice atunci cand se duc la toaleta., pentru a monitoriza timpul petrecut acolo.

Mai mult, exista companii care au instalat camere de supraveghere in toalete, in timp ce altele utilizeaza o „carte a vizitatorilor".

Foto: cocokiosk.blogspot.com

Boxerii blindati pentru soldati, pe piata din Marea Britanie... Viata extraterestra exista! Cercetatorii NASA au gasit o bacterie care traieste intr-un mediu foarte bogat in arsenic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x