Antena Căutare

Animalele de la ZOO primesc tratament special impotriva frigului

Temperaturile scazute le-au creat probleme si animalelor de la gradinile zoologice. Ingrijitorii s-au dat insa peste cap ca sa fie siguri ca necuvantatoarele nu tremura. Au instalat calorifere in custi, si au suplimentat portiile de mancare cu produse bogate in vitamine si proteine.

Tigrii, leii si jaguarul de la gradina zoologica din Ploiesti n-ar avea nicio sansa in fata gerului siberian care s-a lasat peste Romania, fara ajutorul ingrijitorilor.

Animalele care sunt sensibile la frig au fost bagate in adaposturi special amenajate unde sunt prevazute cu centrale termice sau centrale electrice.

Primesc in aceasta perioada hrana bogata in vitamine, minerale si proteine. Mai mult, primesc oua fierte, branza, carne fiarta, hrana cu continut ogat de proteine. Si maimutele au avut nevoie de un tratament special. Majoritatea animalelor au acum in custi calorifere, iar ratia de mancare a fost dublata.

Si la Timisoara animalele de la Zoo au avut nevoie de o atentie deosebita in aceasta perioada, temperaturile au coborat pana la minus 14 grade. Meteorologii au vesti bune pentru ingrijitori. In urmatoarele zile temperaturile vor incepe sa creasca.

Sfarsitul lumii asa cum o stim. Ce scrie intr-un raport oficial al serviciilor secrete americane despre anul 2030... Doi elefanti au fost salvati de la moarte cu vodca!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x