Animatoarele din cluburi, multumite ca se distreaza si fac bani in acelasi timp

Animatoarele din cluburi sucesc mintile barbatilor si starnesc invidia femeilor. Multi le judeca pentru meseria lor, dar in spatele dansurilor provocatoare se afla sute de ore de munca.

Un job de animatoare iti poate aduce un venit destul de bun. Tinerele care isi castiga astfel existenta spun ca merita sa piarda noptile pe ringul de dans din club deoarece se distreaza si fac bani in acelasi timp.

Barbatii sunt fascinati de miscarile lascive ale fetelor, dar si doamenele trag cu ochiul la dansurile lor care starnesc invidii si, uneori, chiar admiratie.

Exista si dezavantaje pentru tinerele animatoare. Sunt privite cu ochi rai de persoanele mai conservatoare si primesc destul de des propuneri indecente din partea unor barbati.

Salariul unei animatoare este cuprins intre 100 si 600 de lei pe noapte, iar programul se sfarseste abia la rasaritul Soarelui.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri