Căutare Live

Anne Marie Bontea, cel mai tanar campion al Romaniei la echitatie

O fetita cat o nuca se tinea mandra in sa, la parada de 1 Decembrie anul trecut. Si toti cei care erau la Arcul de Triumf si cei de acasa se intrebau: cine este copilita? Atunci, oamenii nu o prea cunosteau pe Anne Marie Bontea, acum o stie toata lumea. Este tare draguta, ii place echitatia cu o pasiune de om mare si am mai zice ca e tare modesta.

Anne Marie Bontea are doar 10 ani, insa practica echitatia cu o pasiune de nemarginit. Recent, s-a intors cu patru cupe de la un concurs din Italia. A fost cea mai mica concurenta.

"Pentru mine nu e important sa castig, ci sa termin competitia fara nicio greseala", spune micuta.

Anne Marie iubeste caii si ii ingrijeste cu multa dedicatie. La echitatie nu ar vrea sa renunte vreodata. Are planuri mari de viitor.

Visul oricarei femei: pantofi creati la... imprimanta!... IMAGINI SOCANTE! Stevie Starr, "omul cu stomacul de cauciuc", a inghitit cuie in platoul de la "Acces Dir...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri