Antena Căutare

Șansele erau de unu la șapte miliarde! Un bărbat a murit lovit de un meteorit!

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un meteorit, în India. Potrivit specialiștilor, acesta este primul accident de acest tip din istoria omenirii.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un meteorit, în India. Potrivit specialiștilor, acesta este primul accident de acest tip din istoria omenirii.

Incidentul s-a petrecut în satul Tamil Nadu, acolo unde fragmente dintr-un meteorit au lovit mortal un șofer de autobuz, rănind totodată alte trei persoane.

Impactul a fost atât de puternic, încât în pământ s-a format un crater adânc de mai bine de un metru.

Șansele să se întâmple acest lucru erau de unu la șapte miliarde!

Martorii spun că au observat pe cer apariția meteoritului, iar unii au reușit chiar să filmeze totul. Un sunet puternic a atras atenția locuitorilor din satul indian, stârnind panică în Tamil Nadu.

Acest puști se trezește în fiecare noapte la ora patru, ca să facă un gest incredibil pentru iubita lui! Apoi se culcă liniștit

Se cunosc numeroase cazuri de persoane care au fost rănite de bucăți desprinse din meteoriți căzuți pe Pământ, dar nu au existat până acum și decese.

O echipă de oameni de ştiinţă străini va analiza circumstanţele producerii incidentului.

Problema care a înnebunit internetul! Se dă enunțul: "Mama și tata au patru fiice, iar fiecare fiică are un frate. ... Moment așteptat de milioane de oameni! De acum poți printa pozele cu husa telefonului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x