Antena Căutare

Anul Caprei de Lemn ne va aduce multe schimbări: Eşti gata pentru un nou drum? Zodiacul chinezesc pentru 2015

Horoscopul anului chinezesc 2015 este promițător având în vedere că acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al păcii, armoniei și seninătății.

Horoscopul anului chinezesc 2015 este promițător având în vedere că acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al păcii, armoniei și seninătății.

Simțămintele pașnice își vor croi drum și în relațiile familiale, dar și în rivalitățile economice. Mulți oameni vor putea privi în adâncul sufletelor lor, descoperindu-și cu neplăcere trecutele și pasionalele lor răbufniri individualiste, dându-și seamă că drumul spre armonie și vigoare economică este pavat mai curând de străduința de menținere a păcii decât de complăcerea în violențe adeseori deșarte, scrie diane.ro.

În familie, va fi o perioadă de unificare, regăsire a țelurilor comune, organizare și colaborare. Mâniile se vor aplana de la șine, iar acțiunile și deciziile care au pus la încercare armonia familială vor fi lăsate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mândriilor personale și încrederii reciproce.

2015 este un an care îndeamnă la folosirea abilităților mentale contra forței brute, a îngrădirii agresivității prin punerea în valoare a bunului simț și a strategiei înțelepciunii.

Taur, Rac, Capricorn? E săptămâna relațiilor amoroase! Horoscopul pentru dragoste în perioada 15-21 decembrie... Descoperire uimitoare! Dacă ai ACEASTĂ GRUPA DE SÂNGE eşti EXTRATERESTRU...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x