Antena Căutare

Noul An chinezesc începe mâine şi ne aduce noi provocări: Eşti gata să rişti? Află ce-ți rezervă horoscopul în 2015

Zodiacul chinezesc spune de multe ori lucruri neaşteptate şi nu de puţine ori, adevărate. Specialiştii în horoscop spun că pe data de 18 februarie va începe anul nou chinezesc, iar acesta va aduce mai multe schimbări.

Zodiacul chinezesc spune de multe ori lucruri neaşteptate şi nu de puţine ori, adevărate. Specialiştii în horoscop spun că pe data de 18 februarie va începe anul nou chinezesc, iar acesta va aduce mai multe schimbări.

Anul Caprei de Lemn va fi unul în care conflictele izbucnite în trecut își vor găsi în sfârșit finalul. Datorită faptului că planeta Saturn va intra în zodia Scorpionului, iar planeta Pluto se va intersecta cu semnul Capricornului, multe probleme își vor găsi soluția. Este un bun prilej pentru reflecție, pentru întoarcerea la rădăcini, astfel încât pacea și armonia va domina orice situație.

Capra de lemn, vedeta acestui an în zodiacul chinezesc, este paşnică şi blândă, atât de blândă încât dacă apare un conflict preferă să se ascundă o perioadă în loc să izbească adevărul cu coarnele.

Deşi se visează mereu înconjurată de lux, capra nu va face mari eforturi pentru a munci, pentru că aceasta o plictiseşte sau o enervează. Îşi doreşte să trăiască într-o lume plină de lux şi odihnă şi devine foarte posacă când realizează că acest lucru este imposibil.

Însă chiar dacă nu îi face plăcere să muncească, când vine vorba de artă adoră să îşi folosească mâinile, având un suflet de artist.

Cei care sunt născuţi în anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 sunt capre.

2014 a fost anul Calului, un an al schimbărilor pentru toţi. Aceste schimbări vor fi continuate şi consolidate în 2015, indiferent de natura lor, ajungându-se în sfârşit la armonie

Marian Golea a fost invitat la emisiunea "Răi da' buni" şi a oferit toate detaliile despre ce înseamnă venirea acestui an nou chinezesc. De asemenea, a vorbit despre fiecare zodie în parte şi a explicat ce e va întâmpla în următoarele luni.

Află toate detaliile despre zodia ta AICI!

„Nu am mai văzut așa ceva în viața mea!” Un pescar a făcut o captură cât se poate de bizară!... O profesoară a băgat spaima în elevi! Uite ce pedepse aplică celor care nu și-au făcut tema! Tu ai avea curaj să mergi l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x