Antena Căutare

Anunţ important pentru toţi cei care au cont de Facebook! Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei, a lansat o provocare

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare printr-o postare făcută pe contul personal.

Anunţ important pentru toţi cei care au cont de Facebook! Mark Zuckerberg, fondatorul reţelei, a lansat o provocare Galerie
Fondatorul Facebook comunică foarte des cu utilizatorii reţelei

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare printr-o postare făcută pe contul personal.

Mărturisind că are de gând să alerge 365 mile (587 de km) în 2016, Zuckerberg îi îndeamnă pe toţi cei care au cont de Facebook "să se ridice de la calculator și să alerge". Acesta și-a intitulat campania "Un an de alergare" ("A Year of Runing") şi i-a încurajat pe prietenii lui să parcurgă aceeași distanță în 2016.

"Nu este un obiectiv nebunesc. Este o milă (aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puțin de zece minute de alergare în fiecare zi", a mai scris el.

Mark Zuckerberg, care a denumit 2015 "Year of Books" ("Anul cărţilor"), a creat un grup de discuții dedicat campaniei din acest an, "A Year of Running", unde utilizatorii își pot împărtăși experiențele. Fondatorul Facebook a anunțat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai rețelei de socializare.

Sursa: agerpres.ro

O locuinţă veche de 2.700 de ani a fost descoperită în Israel! Imaginile cu ruinele sunt impresionante: "Pare că at... VIDEO: Obicei unic în România, în ziua de Bobotează! Tu ai auzit de această tradiţie?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x