Antena Căutare

Anunțul așteptat de peste o sută de ani: „S-au descoperit FORME DE VIAȚĂ EXTRATERESTRE”

Ceea ce bănuiam cu toții s-a confirmat. Există forme de viață și pe alte planete ale sistemului nostru solar, iar cei mai performanți specialiști au lăsat să se înțeleagă că au fost găsite pe unul dintre sateliții planetei Saturn

Ceea ce bănuiam cu toții s-a confirmat. Există forme de viață și pe alte planete ale sistemului nostru solar, iar cei mai performanți specialiști au lăsat să se înțeleagă că au fost găsite pe unul dintre sateliții planetei Saturn.

Specialiștii au refuzat, însă, să afirme cu certitudine existența vieții extraterestre. Descoperirea a fost făcută în 2015, când sonda spațială Cassini s-a apropiat foarte mult de Saturn.

Același robot a descoperit că gheizerele de pe planetă aruncă jeturi puternice de aburi la mare distanță. O parte dintre substanțe revin pe Saturn sub formă de gheață.

Geneza vieții, dincolo de om! NASA anunță că doi dintre sateliţii planetei Saturn ar putea să întreţină forme de viaţă e... Vinerea e cu surprize pentru multe dintre zodii! Pe tine ce te așteaptă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x