Antena Căutare

Anunţul care face înconjurul lumii! "Am 19 ani şi îmi vând virginitatea!". Care este motivul pentru care tânăra recurge la acest gest

O tânără în vârstă de 19 ani din Rusia uimeşte o lume întreagă cu un anunţ cel puţin ciudat: ”Bună tuturor! Am 19 ani și îmi vând VIRGINITATEA". Şi ce credeţi? Linda arata demenţial, aşa că stimaţi domni grăbiţi-vă! 

O tânără în vârstă de 19 ani din Rusia uimeşte o lume întreagă cu un anunţ cel puţin ciudat: ”Bună tuturor! Am 19 ani și îmi vând VIRGINITATEA". Şi ce credeţi? Linda arată demenţial, aşa că stimaţi domni grăbiţi-vă!

Ce dorește să obțină de fapt? Bani pentru o viață mai bună. ”Am fost crescută într-o familie de oameni religioși. Am mers la biserică în fiecare duminică și am respectat toate dogmele creștine.

Am ajuns în Moscova și mi-am câștigat libertatea. Acum vreau să mă bucur de viață. Și am nevoie de bani și de…ajutor. Dacă te interesează oferta mea, o să îți trimit toate actele doveditoare că încă sunt virgină”, a fost mesajul fetei postat pe rețelele de socializare.

Şi nu, nu este singura care recurge la acest gest. Românca Alina Percea de 18 ani a folosit aceeaşi reţetă pentru a obţine bani pentru şcoală. Femeia şi-a vândut virginitatea pentru 8.800 de lire streline unui om de afaceri din Italia. Pentru a-şi doveni virginitatea, românca a fost supusă la două controale medicale înainte de marele eveniment.

În 2009, fotomodelul Italian Raffaella Fico şi star al reality-show-ului Big Brother Italia 2008, şi-a scos la licitaţie virginitatea pentru a-şi putea cumpăra o casă în Roma şi să poată lua lecţii de actorie. Ea a jurat că n-a avut niciodată un iubit. Fico a promis că va renunţa la lenjerie în schimbul a 1.800.000 milioane dolari: „Dacă cel care va câştiga licitaţie nu-mi place, voi bea un pahar de vin şi voi uita toată afacerea”.

Statuia Sfintei Fecioare Maria a început să sângereze, în fața credincioșilor. Oamenii sunt convinși ca au asistat la un... Ești român adevărat sau cânți imnul doar la meciuri? Știi pe ce loc se află în lume țara ta ca suprafață? Dar ca populaț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x