Căutare Live

Apariție bizară, la un bar! Camerele de supraveghere au surprins ceva paranormal

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Ellie Boiling, proprietara unui local din West Sussex, Marea Britanie.

Aceasta este incredibila poveste a unei femei pe nume Ellie Boiling, proprietara unui local din West Sussex, Marea Britanie.

Practic, aceasta a aruncat un ochi pe înregistrările camerelor de supraveghere pentru a se asigura că în local este liniște, doar că a trăit imediat un adevărat șoc. În imaginile surprinse se vede clar cum, în spatele unei femei, își face apariția ceea ce pare să fie silueta unei fantome!

Spiritul se mișcă încet, apoi dispare ca prin minune. Un bărbat aflat la bar a sesizat o mișcare stranie și a rugat-o pe femeie să verifice camerele!

Și surpriza descoperită chiar a fost mare! Așa cum era de așteptat, femeia a publicat filmarea pe internet și reacțiile nu au întârziat să apară.

Unii au fost de părere că este o simplă iluzie optică, în timp ce alții au fost ferm convinși de faptul că este vorba despre o fantomă adevărată!

Se întâmplă în martie! Ce fenomen va fi vizibil pe cerul României... I-a turnat bere pe gât bebelușului și a filmat totul! Atenție, imagini șocante! Video...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri