Antena Căutare

Apariție miraculoasă! Au privit atent și au văzut minunea! „Acum știm că nu a murit, este aici cu noi”!

O familia din Statele Unite a devenit martora unei adevărate minuni, iar povestea a ajuns pe internet și a stârnit reacții peste tot în lume.

O familia din Statele Unite a devenit martora unei adevărate minuni, iar povestea a ajuns pe internet și a stârnit reacții peste tot în lume.

În urma unei furtuni violente, băiețelul lor, care se afla la școală în momentul izbucnirii urgiei, și-a pierdut viața. Dar ceea ce s-a întâmplat două luni mai târziu i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Aflată la parada de ziua națională a Statelor Unite, familia a dorit să facă o poză vărului băiatului decedat. Dar când au privit fotografia au rămas șocați. În imaginea apăreau de fapt două persoane, vărul și copilul decedat. Părinții îndoliați au declarat atunci că fiul lor îi veghează din ceruri și este alături de ei în continuare, deși a trecut în neființă.

A vrut să omoare un gândac de canal, dar a ieșit o adevărată catastrofă! Poze explozive de la locul faptei! Mori de râs ... ÎNCEARCĂ ASTA: Mândru sau dezamăgit? TESTUL care îți spune dacă te poți baza pe memoria ta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x