Antena Căutare

”Apocalipsa e mai aproape decât vrem noi să credem!” Previziunea șocantă a Mariei Ghiorghiu îți va da fiori reci!

A prezis tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 64 de persoane, iar acum Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune despre Apocalipsă, care s-ar apropia, conform spuselor ei. 

A prezis tragedia din clubul Colectiv, în care au murit 64 de persoane, iar acum Maria Ghiorghiu a făcut o nouă previziune despre Apocalipsă, care s-ar apropia, conform spuselor ei.

După fenomenele extreme din toate colțurile lumii, Maria Ghiorghiu a făcut public un mesaj în care a vorbit despre Apocalipsă, care e mai aproape decât ne-am putea imagina.

”Cerul era extrem de încărcat cu acea ceață densă, dar din care a ieșit STEAUA aurie orbitor de strălucitoare,Steaua Justiției Divine.
Prieteni dragi, am mai scris un articol despre JUSTIȚIA DIVINĂ de curând.

Se pare că APOCALIPSA este mai aproape decât vrem noi să credem.
Mai avem timp dragilor, ca să ne întoarcem cu faţa către Dumnezeu și către Măicuța Domnului și să cerem îndurare și milă, iertare și mântuire.

Mai avem timp încă să ne îndreptăm și să facem numai fapte bune, să ne iubim Aproapele ca pe noi înșine și să ne întărim în Credință mergând la SFÂNTA BISERICA, asistând la SFÂNTA și DUMNEZEIASCĂ LITURGHIE, spovedindu-ne la Preot și apoi să ne învrednicim a primi SFÂNTA și Dumnezeiască Împărtășanie cu Prea Scump și cu Prea Sfânt Trup și Sângele Domnului nostru Iisus Hristos,Căruia I se cuvine toată cinstea, slava și închinarea,Amin!”
, a scris ea pe blogul personal.

Influență URIAȘĂ asupra noastră! Tot ce trebuie să știi despre Luna Sângerie, cea mai lungă eclipsă vizibilă și la noi... Imagini fără filtru! Cum arată adolescenta care a mințit că și-a făcut 50 de operații estetice ca să arăte ca Angelina J...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x