Antena Căutare

Apocalipsa se apropie, în fiecare zi mai mult! Teoriile înspăimântătoare ale fizicienilor: "Nimeni nu va avea nicio șansă. Nici măcar gândacii"

Fizicianul Brian Greene vorbește despre explozia solară masivă care va nimic totul în calea sa. Temperatura Pământului nu va permite supraviețuirea niciunui tip de organism viu.

Fizicianul Brian Greene vorbește despre explozia solară masivă care va nimic totul în calea sa. Temperatura ridicată nu va permite supraviețuirea vreunui tip de organism viu.

„Peste 500 de milioane de ani, niciun om nu va rămâne pe suprafața Terrei. Cel puțin, nu în afara unui mediu ipotetic controlat. 1,5 miliarde de ani de acum, chiar și polii vor fi prea fierbinți și nici măcar gândacii nu vor supraviețui”, specifica un articol publicat în Nautilus, citat de playtech.ro.

În fiecare an, intensitatea luminii solare crește cu 10%, ducând la o creșterea a temperaturii terestre. Astfel, este înlăturat dioxidul de carbon din atmosferă, principalul scut de căldură. Fără el, temperatura medie a Pământului ar fi de -18 grade Celsius, comparativ cu cele 17 grade pe care le avem în momentul de față.

Soarele va crește în intensitate atât de mult, încât cea mai mare parte din dioxidul de carbon va dispărea.

"Prison Brake" rusesc! Un robot a evadat din laborator și a creat haos pe străzi... Waterloo. Cum și-a omorât Napoleon soldații, dintr-o eroare de judecată. Peste 25.000 de oameni au pierit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x