Antena Căutare

Arad: Eroul necuvantatoarelor: Un pompier a resuscitat o pisica intoxicata cu fum

Misiune incredibila la Arad, unde un pompier a salvat de la moarte o pisica intoxicata cu fum! Nu e gluma. Pompierul n-a avut suflet sa lase felina sa moara. Asa ca a facut. ce stia ca trebuie facut si cu oamenii. Motanul a fost resuscitat minute in sir si chiar a fost conectat la tubul cu oxigen. Pompierul nu s-a lasat pana nu l-a readus la viata.

Noua vieti par ca s-au dus intr-o clipa. Motanul cat un pumn abia mai respira. Are plamanii intoxicati cu fum.

“Am vazut ca are un slab ritm respiratoriu, practic 1 la 20 de secunde si mi-a venit ideea sa intervin rapid”, spune Adrian Avram, pompier. El e eroul care se arunca in foc si se lupta pentru fiecare viata.

“Ea fiind foarte grav intoxicata cu fum, i-am administrat oxigen din aceasta butelie pe care noi o avem in dotare, aparatele de respirat!”, explica pompierul curajos.

A reusit sa ii elibereze caile respiratorii, asa ca pisoiul cat un pumn a fost readus la viata.

A primit o noua viata, a primit si un nou nume: Tommy. Apoi a primit si un nou stapan. O tanara impresionata de povestea felinei a adoptat-o si a dus-o urgent la un medic veterinar. Verdictul: interventia pompierilor a fost inspirata, spun oamenii.

Nu e prima oara cand pompierul erou de la Arad salveaza un animal din foc.

Noul hit de pe Internet: "Harlem shake", melodia pe care se danseaza sub apa!... EXCLUSIV Daca nu ai incredere in partener, testeaza-l: are gena responsabila de infidelitate?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x