Antena Căutare

Arată ca un monstru și se comportă de parcă e Halloween în fiecare zi! Infernum Asylum este demonul Instagramului

Infernum Asylum este un personaj creat de un tânăr necunoscut din Orlando, SUA, care a devenit popular în rândul internauților prin postările sale pline de originalitate de pe Instagram și TikTok. Acesta a reușit să creeze un personaj original, epic, un demon carismatic care a atras imediat admirația publicului, iar urmăritorii sunt din ce în ce mai dornici să interacționeze cu el. 

Infernum Asylum este un personaj creat de un tânăr necunoscut din Orlando, SUA, care a devenit popular în rândul internauților prin postările sale pline de originalitate de pe Instagram și TikTok. Acesta a reușit să creeze un personaj original, epic, un demon carismatic care a atras imediat admirația publicului, iar urmăritorii sunt din ce în ce mai dornici să interacționeze cu el.

El s-a făcut cunoscut folosit aplicația TikTok, care i-a permis să creeze clipuri pe o anumită temă de divertisment, și deși chipul lui este total înpăimântător, modul lui de a distra oamenii i-a adus o faimă neașteptată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a adunat pe contul de TikTok aproape două milioane de urmăritori, iar pe contul de Instagram are peste 60 de mii de urmăritori. A devenit demonul Instagramului și acum se luptă cu cei mai buni influenceri.

Publicul îi apreciază glumele macabre și felul lui de a face divertisment, iar pasiunea pe care o pune în interpretarea personajului te face să crezi că demonul este real.

A reușit să captureze un „monstru” la vârsta de numai opt ani! Băiatul a pescuit un rechin tigru de 314 kilograme - FOTO... Mii de angajaţi din Sri Lanka sau Nepal au lăsat peisajele exotice pentru litoralul românesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x