Antena Căutare

Are 104 ani, insa vrea sa escaladeze un munte de... 3400 de metri!

O femeie din statul american Oregon a primit, drept cadou de aniversare, o plimbare pe Muntele Hood, inalt de peste 3400 de metri. Faptul n-ar fi deloc extraordinar daca sarbatorita n-ar fi implinit 104 ani. Chiar daca a facut ascensiunea cu telescaunul, performanta sa este demna de respect.

Alice Aho isi amintea ca mai urcase de trei ori pe muntele Hood, impreuna cu regretatul ei sot, inainte de nastere copiilor. Intre timp, acestia au crescut si i-au daruit nepoti si chiar stranepoti. Cu putin timp inainte de a implini 104 ani, Alice si-a dorit sa urce din nou pe munte. Mai tarziu a spus ca a glumit, dar cand nepotii au anuntat-o ca ii pot indeplini dorinta, nu a zis nu. Iar expeditia montana i-a readus amintirile tineretii.

Fireste, Alice se deplaseaza mai greu, asa ca a trebui sa urce in telescaun. Dar calatoria, inedita pentru ea, nu a speriat-o, dimpotriva. Ajunsa pe munte, bunicuta a dorit sa mearga prin zapada, ajutata de nepoti si stranepoti. Inviorata de aerul inaltimilor, Alice a multumit familiei pentru ca i-a luat dorinta in serios si a ajutat-o sa se mai bucure inca o data de privelistea muntilor inzapeziti.

Foto: msn.com

VIDEO! S-a deschis primul orfelinat pentru... rinoceri!... Ciudat pentru ei, normal pentru noi: O romanca a furat un TV cu diagonala de un metru, bagandu-l intre... picioare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x