Antena Căutare

Are 41 de ani și este confundată cu fiica ei, de 20 de ani! Cu ce trucuri se menține sexi! Imagini interzise cardiacilor! Foto

O femeie în vârstă de 41 de ani din Taiwan uimește internauții cu aspectul ei fizic, datorită căruia este adesea confundată cu fiica ei de 20 de ani.

Are 41 de ani și este confundată cu fiica ei, de 20 de ani! Cu ce trucuri se menține sexi! Imagini interzise cardiacilor! Foto Galerie
Aimee Sun Yunyun și fiica ei.

Femeia de 41 de ani, Aimee Sun Yunyun, este o vedetă pe internet. A fost născută într-o familie înstărită din Taipei, în 1978.

O viață plină de răsfăț

Tatăl ei este fondatorul uneia dintre primele rețele de telefonie mobilă din Asia, Taiwan Mobile. Mama ei este director adjunct la banca Yuanta Securities.

Aimee Sun Yunyun a primit prima ei geantă Chanel la vârsta de 12 ani, de la tatăl ei, după ce, la vârsta de opt ani, a primit un diamant.

S-a căsătorit la vârsta de 21 de ani, cu un bărbat cu șapte ani mai în vârstă decât ea - Henry Liao, un om de afaceri de succes. Au împreună o fiică și un fiu.

Soțul ei a deschis un mall popular în Taipei, unde ea lucrează în prezent ca director de modă. În plus, este designer și cofondatoare a unei companii ce vinde bijuterii.

Are 41 de ani și este confundată cu fiica ei, de 20 de ani! Cu ce trucuri se menține sexi! Imagini interzise cardiacilor! Foto

Aimee Sun Yunyun și fiica ei.

Ce trucuri are pentru a se menține tânără și frumoasă

Aimee Sun Yunyun a spus că pentru a se menține tânără și frumoasă respectă cu strictețe o rutină zilnică. Folosește cu atenție creme hidratante pe întregul corp, având o grijă deosebită în zona gâtului, pe care aplică o cremă pentru ochi.

În plus, mănâncă doar alimente ușoare și legume în fiecare zi și bea suc de mere, pentru aportul de vitamina C.

Oricât de încărcat i-ar fi programul, face exerciții fizice în fiecare zi. În două zile pe săptămână, merge la sală. Preferă exercițiile cu greutăți și cele pentru rezistență.

Un secret, potrivit ei, este acela că se cântărește în fiecare zi. Imediat ce vede că a luat puțin în greutate, începe să fie extrem de atentă la ce mănâncă, până când revine la normal. „Aceasta este cheia”, a precizat ea.

De ce este mărțișorul alb și roșu? Ce simbolizează aceste culori în cultura populară... Un stăpân i-a tăiat aripile cu o foarfecă.Papagalul mutilat de stăpân a primit aripi cu care să zboare din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x