Antena Căutare

Are 44 de ani și este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil! A povestit cum se descurcă. „Este minunat când aduci un nou-născut acasă!” FOTO

O femeie din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în vârstă de 44 de ani, este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil al ei și al soțului ei. Ea a explicat cum arată programul ei și cum reușește să se descurce.

Are 44 de ani și este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil! A povestit cum se descurcă. „Este minunat când aduci un nou-născut acasă!” FOTO Galerie
Familia Radford.

Soții Sue și Noel Radford au fost amândoi adoptați și au avut primul lor copil, Chris, în 1989, când ea avea doar 14 ani. La doar patru ani după aceea, Sue a rămas însărcinată pentru a doua oară și a născut o fetiță – Sophie.

La doar un an după aceea, Sue Radford, din Morecambe, Lancashire, a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, Chloe. Și bebelușii au venit rând pe rând după aceea.

În noiembrie, cei doi au devenit părinți pentru cea de-a 21-a oară, deși și-au promis să se oprească la 20.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Este un moment atât de frumos cel în care aduci un nou-născut acasă și toți ceilalți sunt aliniați ca să îl ia în brațe!”, a sus Sue, acum în vârstă de 44 de ani.

Are 44 de ani și este însărcinată cu cel de-al 22-lea copil! A povestit cum se descurcă. „Este minunat când aduci un nou-născut acasă!” FOTO

Soții Radford.

Cum arată programul unei mame cu peste 20 de copii

Programul mamei Sue începe de obicei la ora 6.30 și se încheie nu mai devreme de ora 23.00.

Familia se descurcă pe plan financiar datorită unei brutării pe care o deține.

Cei doi părinți și copiii lor locuiesc într-o casă cu zece paturi, pe care au cumpărat-o cu 240.000 de lire sterline, în anul 2004.

În fiecare zi, familia numeroasă consumă peste 10 litri de lapte, trei litri de suc și trei cutii cu cereale la mic dejun.

Cumpărăturile pentru mâncare costă în jur de 250 de lire sterline pe săptămână.

Primii doi copii din clan nu mai locuiesc cu părinții lor. Acum, în casa familiei locuiesc „doar”: Chloe (23 de ani), Jack (21 de ani), Daniel (19 ani), Luke (18 ani), Millie (17 ani), Katie (15 ani), James (14 ani), Ellie (13 ani), Aimee (12 ani), Josh (11 ani), Max (9 ani), Tillie (8 ani), Oscar (7 ani), Casper (6 ani), Hallie (3 ani), Phoebe (2 ani), Archie (14 luni) și Bonnie, ultimul lor copil, născut pe 13 noiembrie 2019.

Soții Sue și Noel Radford sunt și bunici. Cea de-a doua fiică a lor, Sophie, are trei copii.

Anul 2019 a fost unul dificil pentru familie – Sue și-a pierdut tatăl, Noel și-a pierdut mama, iar una dintre fiicele lor a avut nevoie de câteva operații.

Cea mai mare floare din lume a fost descoperită. Are petale enorme! Cum miroase și unde a fost găsită - FOTO... Apariție divină sau un fenomen rar? Un bărbat a avut parte de experiența vieții lui în dimineața noului an - FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x